Notícies

Més de 600 persones assisteixen a la Missa Funeral organitzada per Grup Mémora a València

26/02/2016

Grup Mémora, el primer grup a Espanya i Portugal de serveis funeraris, tanatoris, crematoris i gestió de cementiris, es va celebrar ahir a l'Església de Santa Caterina de València una Missa Memorial en record de les persones ens han deixat en el transcurs de l'any 2015 a la capital valenciana.
 
Mémora ha congregat a més de 600 personatges en la missa organitzada a València. L'acte ha estat oficiat pel rector D. José Antonio Todolí Tomàs. Durant la cerimònia, una coral ha interpretat diverses peces musicals.

Grup Mémora organitza aquest acte en memòria de totes aquelles persones que ens han deixat en el decurs de l'any 2015. S'organitzen en diferents cuitats del territori nacional com a resposta a les més de 47.000 famílies que cada any depositen la seva confiança en la companyia funerària. Tot plegat respon a la política de compromís social del grup i el propòsit de satisfer i ajustar-se a les noves necessitats de les famílies.   

Mémora està present en sis localitats de la província de València, entre les quals, cal destacar el Tanatori Mémora València, inaugurat fa pràcticament un any i situat en el Polígon Industrial Vara de Quart.