Tanatori Mémora Sant Gervasi

Sant Gervasi
Sant Gervasi
Sant Gervasi
Sant Gervasi
Sant Gervasi

Tanatori Sant Gervasi

  • 900 231 132
  • 93 484 18 00

Carrer de Carles Riba, 10, 12, 08035 Barcelona

08:00 - 21:00h

SFB

 

El Tanatori de Sant Gervasi de Barcelona és un dels més singulars de Barcelona per la seva bona ubicació i vista panoràmica de Barcelona, a més de per els seus excel·lents serveis en els quals confien tot tipus de famílies.

El nostre tanatori a Barcelona destaca per oferir espais únics per a trobar tranquil·litat i unes instal·lacions modernes que s'adapten perfectament a les necessitats de totes les famílies. Les seves 7 sales de vetlla distribuïdes en 2 plantes han estat dissenyades per a aconseguir ambients diferents: un espai privat amb llum natural, una zona oberta amb jardí Zen i un altre espai on descansa el difunt.

A més, la particular ubicació del tanatori permet oferir una gran panoràmica amb boniques vistes de la ciutat. Situat en el districte de Sarrià, al costat del cementiri de Sant Gervasi, el tanatori té una localització retirada que resulta ideal per a la privacitat de les famílies. Es pot accedir al recinte amb cotxe o en transport públic.

A l'hora d'organitzar el comiat, el tanatori disposa d'un servei d'àpats selecte en sala i amb la possibilitat de personalitzar la cerimònia per a adequar-la a les necessitats de la família.

Serveis de la funerària Sant Gervasi

A Mémora comptem amb serveis funeraris de gran qualitat, pensats especialment per al confort de les famílies. La nostra funerària líder a Espanya ofereix un horari ampli per a l'atenció integral als tanatoris de Barcelona, a més d'un excel·lent i ràpid servei de compra i enviament de flors a tanatori.

El nostre tanatori a Sarrià disposa de complets serveis, amb restaurant, cafeteria, oratori multiconfessional i sales de vetlla dissenyades per a la vostra tranquil·litat i privadesa.

Qué t'oferim?

Com arribar al tanatori Sant Gervasi

Floristeria en línia

Envia flors als familiars del difunt

Accedeix a la nostra floristeria, on podràs comprar un record per al teu ésser estimat
Centre de roses vermelles medium
192.01€
Centre de roses blanques base
144€
Centre de flor variada
90€
Corona de roses vermelles
375€
Centre de flor silvestre
130€
Ram de flor blanca
88€
Ram de flor silvestre
88€
Corona de flors blanques
265€
Ram de flor variada
75€
Bouquet de lilums
52€

Defuncions a Barcelona

Si necessites saber a quin tanatori es troba un difunt, quin dia i a quina hora serà el funeral o enviar sense cost un missatge de condol als familiars i amics, pots fer-ho a través d'aquest formulari.

Difunts

Mémora Sant Gervasi

Especialista en serveis funeraris, enterraments i incineracions amb atenció les 24 h del dia. Gran xarxa de tanatoris en tota la província.

Així t'acompanyem

Les persones que treballem a Mémora t'acompanyem durant tot el procés que envolta la mort.
icon_contratar_un_funeral.png

Contractar un funeral

Pots contactar amb nosaltres per diversos canals perquè puguem ocupar-nos d'iniciar, amb tu i amb la teva família, el servei funerari amb el qual voleu acomiadar el vostre ésser estimat.

icon_planificar_mi_despedida.png

Planificar el meu comiat

Una manera senzilla i moderna de deixar-ho tot previst perquè ningú s'hagi de preocupar de fer tràmits per tu en un moment inevitable.

icon_apoyo_al_duelo.png

Suport al dol

T'acompanyem i aportem tota la nostra experiència i delicadesa per a ajudar-te a recuperar la normalitat, tot respectant el teu ritme.

icon_tramites_post_funeral.png

Tràmits postfuneral

T'acompanyem perquè t'alliberis de les gestions posteriors i que puguis centrar-te en la teva recuperació i en el teu benestar.

icon_gestion_de_cenizas.png

Gestió de cendres

T'ajudem a resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre com gestionar les cendres del difunt.

icon_servicios_del_recuerdo.png

Serveis del record

T'oferim la possibilitat de conservar la memòria del teu ésser estimat mitjançant una sèrie de serveis i productes per al record.

Tarifes

Consulta les tarifes
dels nostres serveis

Sant Gervasi

Una panoràmica perfecta de Barcelona

Acomiadar-se amb una de les vistes més boniques de Barcelona, amb tota la línia de costa de fons, només es pot fer en el Tanatori Mémora Sant Gervasi. Unes instal·lacions en les quals predomina la fusta, que aporta una sensació de calidesa acollidora.
placas solares

Instal·lació autoconsum fotovoltaic Tanatorio Mémora Sant Gervasi (Barcelona)

Projecte acollit al programa d'incentius lligats a l'autoconsum i emmagatzematge, amb fonts d'energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial en el marc del Pla de Recuperació, Transformació

Perquè som persones cuidant persones

+100

Anys amb tu

57.000

Serveis a l'any a la Península i les Canàries

365

Dies a la teva disposició

24

Hores al teu servei

Necessites ajuda?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis.