Tanatori Mémora Sant Gervasi

Tanatori Mémora Sant Gervasi
Tanatori

Sant Gervasi

Serveis funeraris i tanatoris a Barcelona

Tanatori Sant Gervasi.

Un servei funerari de qualitat i personalitzat amb sales de vetlla disponibles en tot moment.

 

 

El tanatori de Sant Gervasi destaca per oferir espais únics per trobar-hi tranquil·litat.

 

Les seves 7 sales de vetlla distribuïdes en 2 plantes s'han dissenyat per aconseguir ambients diferents: un espai privat amb llum natural, una zona oberta, un jardí zen i un altre espai on descansa el difunt. A més, la particular ubicació del tanatori permet oferir una gran panoràmica de la ciutat.

 

També oferim un càtering selecte a la sala i la possibilitat de personalitzar la cerimònia per adequar-la a les necessitats de la família. El tanatori de Sant Gervasi és un dels més singulars de Barcelona per la seva ubicació i la vista panoràmica de Barcelona.

Carrer de Carles Riba, 10, 12, 08035 Barcelona
Com arribar
A VISTA D'OCELL

Una panoràmica perfecta de Barcelona

Acomiadar-se amb una de les vistes més boniques de Barcelona, amb tota la línea de costa de fons, només es pot fer al Tanatori Mémora Sant Gervasi. Unes instal·lacions en les que predomina la fusta, que aporta una sensació de calidesa acollidora.

 

Cerimònia personalitzada

Recorda el teu ésser estimat de manera especial

 

 
 
 

 

 

#PlanDeRecuperación

Instal·lació autoconsum fotovoltaic Tanatorio Mémora Sant Gervasi (Barcelona)

Projecte acollit al programa d'incentius lligats a l'autoconsum i emmagatzematge, amb fonts d'energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.
Veure certificat

On som?

Com arribar

Bus: 60, 123 (bus del Barri), 196