Tarragona

Mémora Tarragona

MÉMORA TARRAGONA

Què fer cal fer quan hi ha una defunció a Tarragona?

Primer de tot pots contactar amb nosaltres i ens ocupem al moment dels tràmits necessaris per iniciar el servei funerari.

Perquè som persones cuidant persones

ATENCIÓ AL CONSUMIDOR

Adherits a la Junta Arbitral de Consum de Catalunya

Aquest distintiu és un símbol de qualitat. Les empreses adherides al sistema arbitral de consum accepten que els futurs conflictes que es puguin plantejar amb els seus clients es resolguin a través de l’arbitratge de consum, estalviant altres vies més lentes i més costoses.

Defuncions recents
Consulta tota la informació que necessites per acomiadar el teu ésser estimat
Enviament de flors i condols
Enviar flors
Mostra el teu suport amb unes flors i unes paraules d'afecte.
Enviar condols

ALS PRINCIPALS TANATORIS DE TARRAGONA

Amb dècades de servei a la província, Mémora ha esdevingut una de les principals empreses funeràries a Tarragona. Professionalitat, àmplia experiència, instal·lacions de màxima qualitat i atenció integral a les famílies converteixen els nostres en els millors serveis funeraris a Tarragona.

 

Les famílies de Tarragona confien en nosaltres des de fa anys per tramitar defuncions, organitzar cerimònies de comiat i donar el darrer adéu als seus éssers estimats en un ambient de calidesa i respecte. Per això, comptem amb un grup de professionals que t'acompanyen i assessoren durant tot el procés de comiat.

ELS MILLORS SERVEIS FUNERARIS A TARRAGONA

La funerària Mémora ofereix els serveis de funerals, vetllaments i enterraments a les millors sales de tanatori de Tarragona. Els nostres centres destaquen per la seva excel·lent ubicació al nucli urbà, lluminoses i àmplies sales de comiat i un servei 24h per a l'atenció integral de les famílies. Tot perquè es puguin acomiadar dels seus éssers estimats amb el màxim confort.

L'extensa xarxa de tanatoris Mémora a Tarragona inclou el Tanatori de Reus, el Tantori de Torredembarra, el Tanatori de Valls, les funeràries municipals de Cambrils i Salou, el Tanatori de Montblanc i la Funerària Municipal de les Borges del Camp. A més, estem treballant en la construcció del nou Tanatori de Tarragona, un nou centre amb crematori al costat del cementiri de la ciutat.

La nostra funerària a Espanya garanteix serveis de qualitat òptima, un tracte humà molt càlid i acollidor i unes instal·lacions modernes i preparades per a tot tipus de cerimònies funeràries personalitzades.

Els millors serveis funeraris a Tarragona, al servei de les famílies de la regió.

Floristeria en línia

Envia flors als familiars del difunt

Accedeix a la nostra floristeria, on podràs comprar un record per al teu ésser estimat
Ram de flor variada
75€
Centre de flor silvestre
130€
Centre de roses vermelles medium
192.01€
Bouquet de lilums
52€
Ram de flor silvestre
88€
Corona de flors blanques
265€
Ram de flor blanca
88€
Centre de flor variada
90€
Centre de roses blanques base
144€
Corona de roses vermelles
375€

Defuncions recents

Si necessites saber a quin tanatori es troba un difunt, quin dia i a quina hora serà el funeral o enviar sense cost un missatge de condol als familiars i amics, pots fer-ho a través d'aquest formulari.

Difunts

Mémora

Especialista en serveis funeraris, enterraments i incineracions amb atenció les 24 h del dia. Gran xarxa de tanatoris a tota la província.

Així t'acompanyem

Les persones que treballem a Mémora t'acompanyem durant tot el procés que envolta la mort.
icon_contratar_un_funeral.png

Contractar un funeral

Pots contactar amb nosaltres per diversos canals perquè puguem ocupar-nos d'iniciar, amb tu i amb la teva família, el servei funerari amb el qual voleu acomiadar el vostre ésser estimat.

icon_planificar_mi_despedida.png

Planificar el meu comiat

Una manera senzilla i moderna de deixar-ho tot previst perquè ningú s'hagi de preocupar de fer tràmits per tu en un moment inevitable.

icon_apoyo_al_duelo.png

Suport al dol

T'acompanyem i aportem tota la nostra experiència i delicadesa per a ajudar-te a recuperar la normalitat, tot respectant el teu ritme.

icon_tramites_post_funeral.png

Tràmits postfuneral

T'acompanyem perquè t'alliberis de les gestions posteriors i que puguis centrar-te en la teva recuperació i en el teu benestar.

icon_gestion_de_cenizas.png

Gestió de cendres

T'ajudem a resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre com gestionar les cendres del difunt.

icon_servicios_del_recuerdo.png

Serveis del record

T'oferim la possibilitat de conservar la memòria del teu ésser estimat mitjançant una sèrie de serveis i productes per al record.

Perquè som persones cuidant persones

+100

Anys amb tu

57.000

Serveis a l'any a la Península i les Canàries

365

Dies a la teva disposició

24

Hores al teu servei

Per què triar Mémora?

Localització

Troba el teu centre més pròxim entre la nostra xarxa d'espais d'atenció a les famílies, espais de suport, tanatoris, crematoris i cementiris.

icon_localizacion.png

Essència

Tots els nostres centres, tanatoris, crematoris, cementiris i oficines comparteixen filosofia, valors i un mateix objectiu: ser al teu costat.

icon_esencia.png

Aliança

Ens unim amb les marques locals més arrelades per oferir el millor servei a la província. Junts unim la tradició i la innovació per a tu.

icon_alianza.png

Història

Tenim una trajectòria consolidada a tota la província i oferim els nostres millors serveis per acompanyar-te.

icon_historia.png

Necessites ajuda?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis.