SERVEIS INTERNACIONALS I REPATRIACIONS

INTERNACIONALES

Amb tu, a qualsevol punt del planeta

Ens encarreguem de tot el servei funerari. Fem les gestions necessàries, trasllats internacionals i repatriació de difunts des de i fins a qualsevol lloc del món.
¿Y ahora qué tengo que hacer?
Si estás en esta situación no te preocupes, estamos para hacerlo lo más sencillo posible. Si tienes un seguro tienes que notificar la defunción y darles nuestros datos para poder coordinarlo. En otros casos ponte en contacto con nosotros y te informamos de los pasos a seguir.
Llámanos las 24h del día a nuestro telefóno gratuito
900 231 132
Llámanos
Si llamas desde el extranjero, disponibles las 24h a este teléfono
+34 914 849 400
Llámanos
También puedes escribirnos un email y te informaremos de todo.
ops@memorainternational.com
Escríbenos
Amb tu, des del principi
 • Tràmits i gestions necessaris des d'origen a destí

  Des del nostre centre d'atenció 24 hores ens encarreguem de tot, sempre amb el mateix interlocutor durant tot el procés.
 • Recollida i trasllat del difunt

  Gràcies a la nostra xarxa de col·laboradors funeraris, arribem a qualsevol punt per traslladar el difunt fins a les instal·lacions funeràries.
 • Reserva aèria o transport per carretera

  Com a norma general, els trasllats es fan amb avió, tret que es tracti d'una distància curta que permeti fer-ho per carretera.
 • Tanatori mòbil

  Disposem d'equips i protocols amb gran capacitat de resposta, pensats per fer superar catàstrofes i situacions d'emergència.
Un equip operatiu per acompanyar-te en tot moment
Centre d'atenció internacional
Atenció i servei 24 hores, 365 dies a l'any
Únic interlocutor per a tot el procés
Assessorament personalitzat
Atenció en múltiples idiomes
Preguntes freqüents
A quins països dona servei?
Donem servei a tots els països del món i som referents als principals consolats, ambaixades, col·lectius i companyies aèries.

La participació activa en associacions com FIAT-IFTA (la patronal del sector funerari a escala mundial), EFFS (la patronal europea del sector) i la patronal llatinoamericana ALPAR (Associació Llatinoamericana de Parcs, Cementiris i Serveis Exequials) ens permet tenir relació amb una àmplia xarxa de col·laboradors per ser un actor influent en el mapa internacional dels serveis funeraris.
Quins són els passos en el procés de repatriació?
A través de la plataforma International i la nostra xarxa, es confeccionen pressupostos per als clients o familiars i es coordinen l'operativa i els contactes respectius entre aquests i la funerària del local de defunció. Garantim l'eficiència necessària per a un servei de repatriació, amb l'obtenció de la documentació necessària i la legalització de la documentació, des del primer contacte amb la família o client fins al moment de la contractació del trasllat.
Quins són els destins més freqüents?
El Regne Unit, França, el Marroc, Alemanya, Noruega, Romania, Holanda i l'Equador.
Quins mitjans de transport s'utilitzen per als trasllats?
Normalment, l'avió, o, si és aconsellable per la distància, es fan per carretera.
Com fa les seves funcions a l'estranger?
A través d'acords amb les principals operadores nacionals i internacionals del sector, col·lectius i comunitats, consolats i ambaixades i les principals companyies de transport aeri.
Per què Mémora Internacional té un tanatori mòbil?
Forma part dels recursos de la companyia per poder gestionar situacions d'emergència i grans catàstrofes. La companyia disposa d'equips i protocols amb gran capacitat de resposta, preparats per actuar en aquestes situacions.
Veure-les totes
Contacta con nosotros
Te asesoramos y resolvemos todas tus dudas.
Escríbenos o si prefieres te llamamos nosotros.
Te llamamos
Contacta con nosotros