Valladolid

Mémora Valladolid

MÉMORA VALLADOLID

Què fer cal fer quan hi ha una defunció a Valladolid?

Primer de tot pots contactar amb nosaltres i ens ocupem al moment dels tràmits necessaris per iniciar el servei funerari.
COM TU DECIDEIXIS
Per què nosaltres
Tots els nostres centres, tanatoris, crematoris, cementiris i oficines comparteixen la mateixa filosofia, els mateixos valors i un mateix objectiu: estar al teu costat durant el procés de comiat.
Per les nostres instal·lacions
TANATORIS
CREMATORIS
CEMENTIRIS
OFICINES D'ATENCIÓ

Perquè som persones cuidant persones

Defuncions recents
Consulta tota la informació que necessites per acomiadar el teu ésser estimat
Enviament de flors i condols
Enviar flors
Mostra el teu suport amb unes flors i unes paraules d'afecte.
Enviar condols

SERVEIS FUNERARIS A TANATORIS DE VALLADOLID

Mémora ofereix serveis funeraris de referència a tanatoris de Valladolid, consolidant-se com la principal funerària de la regió. La nostra sòlida trajectòria ens ha convertit en l'elecció fiable de les famílies val·lisoletanes que busquen serveis funeraris de qualitat excepcional en moments delicats.

Com a líders al sector funerari a Espanya, oferim els serveis més complets i respectuosos, adaptant-nos a les preferències i necessitats de cada família. Totes les vetlles, cremacions, enterraments i funerals a Valladolid s'organitzen amb la màxima atenció als detalls i de manera completament personalitzada. La professionalitat i l'àmplia experiència del nostre equip garanteixen el confort i la comprensió en els moments més difícils.

CONEIX LES NOSTRES FUNERÀRIES A VALLADOLID

Els tanatoris de Mémora a Valladolid destaquen per les seves instal·lacions modernes i acollidores. Comptem amb àmplies i lluminoses sales de vetlla, espais VIP, capelles multiconfessionals i zones especialment dissenyades per a la disposició de cendres. Ubicats estratègicament, garantim un fàcil accés tant amb vehicle privat com amb transport públic.

Els nostres serveis funeraris a Valladolid són presents en punts clau de la província i Valladolid capital. Cadascun dels nostres tanatoris ofereix serveis de màxima qualitat i la possibilitat de personalitzar la cerimònia funerària per rendir homenatge als éssers estimats de la manera més significativa.

Floristeria en línia

Envia flors als familiars del difunt

Accedeix a la nostra floristeria, on podràs comprar un record per al teu ésser estimat
Ram de flor blanca
88€
Bouquet de lilums
52€
Centre de roses blanques base
144€
Ram de flor silvestre
88€
Ram de flor variada
75€
Corona de roses vermelles
375€
Centre de flor variada
90€
Corona de flors blanques
265€
Centre de flor silvestre
130€
Centre de roses vermelles medium
192.01€

Defuncions recents

Si necessites saber a quin tanatori es troba un difunt, quin dia i a quina hora serà el funeral o enviar sense cost un missatge de condol als familiars i amics, pots fer-ho a través d'aquest formulari.

Difunts

Mémora

Especialista en serveis funeraris, enterraments i incineracions amb atenció les 24 h del dia. Gran xarxa de tanatoris a tota la província.

Així t'acompanyem

Les persones que treballem a Mémora t'acompanyem durant tot el procés que envolta la mort.
icon_contratar_un_funeral.png

Contractar un funeral

Pots contactar amb nosaltres per diversos canals perquè puguem ocupar-nos d'iniciar, amb tu i amb la teva família, el servei funerari amb el qual voleu acomiadar el vostre ésser estimat.

icon_planificar_mi_despedida.png

Planificar el meu comiat

Una manera senzilla i moderna de deixar-ho tot previst perquè ningú s'hagi de preocupar de fer tràmits per tu en un moment inevitable.

icon_apoyo_al_duelo.png

Suport al dol

T'acompanyem i aportem tota la nostra experiència i delicadesa per a ajudar-te a recuperar la normalitat, tot respectant el teu ritme.

icon_tramites_post_funeral.png

Tràmits postfuneral

T'acompanyem perquè t'alliberis de les gestions posteriors i que puguis centrar-te en la teva recuperació i en el teu benestar.

icon_gestion_de_cenizas.png

Gestió de cendres

T'ajudem a resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre com gestionar les cendres del difunt.

icon_servicios_del_recuerdo.png

Serveis del record

T'oferim la possibilitat de conservar la memòria del teu ésser estimat mitjançant una sèrie de serveis i productes per al record.

Perquè som persones cuidant persones

+100

Anys amb tu

57.000

Serveis a l'any a la Península i les Canàries

365

Dies a la teva disposició

24

Hores al teu servei

Per què triar Mémora?

Localització

Troba el teu centre més pròxim entre la nostra xarxa d'espais d'atenció a les famílies, espais de suport, tanatoris, crematoris i cementiris.

icon_localizacion.png

Essència

Tots els nostres centres, tanatoris, crematoris, cementiris i oficines comparteixen filosofia, valors i un mateix objectiu: ser al teu costat.

icon_esencia.png

Aliança

Ens unim amb les marques locals més arrelades per oferir el millor servei a la província. Junts unim la tradició i la innovació per a tu.

icon_alianza.png

Història

Tenim una trajectòria consolidada a tota la província i oferim els nostres millors serveis per acompanyar-te.

icon_historia.png

Necessites ajuda?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis.