Guía pas a pas

a
PASSOS QUE CAL SEGUIR DESPRÉS D'UNA
DEFUNCIÓ

T'acompanyem durant la pèrdua d'un ésser estimat

Sabem que en els primers moments difícils costa més prendre decisions, per això t'expliquem tot el que cal fer, pas a pas i de manera senzilla. Perquè tinguis tota la informació necessària i sigui el més fàcil possible des de les primeres gestions fins a l'últim adeu.

Primers passos

Contacta amb nosaltres per entendre les teves necessitats i poder començar a fer els tràmits necessaris per iniciar el servei funerari.
Tràmits previs a la cerimònia
Què cal fer davant una defunció?
 • Certificat mèdic de defunció.

  Si s'ha produït en un hospital, els metges del centre s'ocuparan de tot. Si té lloc fora del centre mèdic o en un domicili, hauràs d'informar el 112 del que ha passat perquè enviïn el personal adequat. Cal disposar de la documentació de la persona difunta
 • Avisar a la funerària.

  Truca a la funerària, tant si disposes d’assegurança de defunció com si no, nosaltres ens encarreguem de coordinar amb la companyia, i així començarem tots els tràmits necessaris per a la recollida del difunt, el trasllat i els preparatius del funeral.
 • Trasllat del cos.

  Traslladem la persona difunta fins al tanatori que hagis triat, a l'espera de la vetlla o l'enterrament.
 • Condicionament

  Fem el condicionament del cos perquè tingui l'aspecte més natural possible per recordar-lo com es mereix. Podem vestir-lo amb la seva pròpia roba o bé triar entre les diferents alternatives que oferim.
 • Identificació

  Per tal d'oferir una garantia total a les famílies, després del condicionament i abans de procedir amb les cerimònies, es farà la identificació del difunt.

02

Vetlla

Si tries vetllar al difunt, has de tenir en compte els seus gustos i preferències, així com els dels assistents. Un assessor de Mémora estarà al teu costat en tot moment per orientar-te.

Floristeria

Serveis musicals

Streaming en sala

Recordatoris

Càtering

Floristeria

Serveis musicals

Streaming en sala

Recordatoris

Càtering

03

Cerimònia

La cerimònia que hagués volgut. Escull la cerimònia religiosa, laica o personalitzable. També pots triar on realitzar-la, en el mateix tanatori, si disposa d'oratori, o en una església. La cerimònia és un dels moments més emotius perquè és un homenatge a la persona que se'n va.
L'ÚLTIM HOMENATGE
Tipus de cerimònia
T'ajudarem a personalitzar aquest moment, triant amb tu el lloc i l'estructura de la cerimònia i afegint-hi detalls, com ara música associada a moments especials, lectures de familiars i amics i imatges per al record.
 • Elecció del tipus de cerimònia. Laica o religiosa.
 • Personalització, amb tota mena de detalls.
 • Assessorament garantit.
A QUALSEVOL LLOC
Trasllat a cementiri o crematori
Ens encarreguem de tots els trasllats necessaris durant el servei, des de la vetlla fins a l'enterrament.
 • Servei de trasllat complet.
 • Elecció de vehicle.
 • Posem a la teva disposició cotxes d'acompanyament.

Més enllà del funeral

Què fer després del funeral

A Mémora t'acompanyem més enllà del funeral i t'oferim l'orientació, experiència i suport necessaris en aquesta nova etapa.

Veure serveis posteriors al funeral
Contacta amb nosaltres
T'assessorem i resolem tots els teus dubtes. Escriu-nos o, si prefereixes, et truquem nosaltres.
Et truquem
Contacta amb nosaltres

Necessites ajuda?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis.