Planifica en vida

Planifica

La planificació prèvia del funeral en vida és un regal valuós per a la família i per a un mateix

La manera més senzilla de deixar-ho tot organitzat i pagat per a quan arribi el moment. Per a tu o per als teus, quan vulguis. Perquè aquest moment és per estar amb els teus éssers estimats, no per prendre decisions.
 • Alliberar la família

  La planificació elimina la càrrega financera i de presa de decisions dels éssers estimats en un moment en què estan aclaparats i ajuda a evitar el desgast emocional excessiu
 • Facilitats de pagament

  Posem a disposició dels nostres clients facilitats de pagament i ens adaptem tant com sigui possible a cada cas
 • Tranquil·litat per a tu i els teus

  Et permet tenir veu en la forma en què t'agradaria ser acomiadat i proporciona consol a la família en el seu dol en donar-los temps per dissenyar un homenatge de comiat que alleugi el seu dolor.
COM FUNCIONA?
 • Un servei per tu o pels que t'importen

  Pots contractar Electium en qualsevol moment, per a tu o per als teus familiars directes. Un servei integral per a abans, durant i després de la defunció
 • Tu decideixes com vols que sigui el comiat

  Amb la guia d'un assessor personal, podràs deixar decidits tots els detalls del servei perquè el comiat sigui com tu decideixis. Podràs modificar qualsevol detall sempre que ho necessitis
 • Activació del servei amb una sola trucada

  Arribat el moment, el servei quedarà activat amb una sola trucada i tot es desenvoluparà tal com vas triar. La teva voluntat és el nostre compromís
 • Facilidades de pago

  Ponemos a disposición de nuestros clientes facilidades de pago adaptándonos lo más posible a cada caso.
"Més informació sobre Electium "

Per què Electium?

Electium no és només deixar pagat el meu funeral, sinó també deixar preses les decisions importants. I, la veritat, això no té preu.
JUAN MATEO
Electium no és només deixar pagat el meu funeral, sinó també deixar preses les decisions importants. I, la veritat, això no té preu. Electium no és només deixar pagat el meu funeral, sinó també deixar preses les decisions importants.
ANTONIO Y ENCARNACIÓN
Es molt important no deixar-lis als nostres fills la càrrega de prepara el nostre propi funeral. Es un moment molt crític deixar-los a càrrec d'aquesta problemàtica, sería un tràngol desagradable.
PILAR ENIVER
Preguntes freqüents
Hi ha algun tipus de condició per contractar el pla?
No tenir assegurança de decessos.
Puc escollir qualsevol tanatori?
Per descomptat. Qualsevol dels tanatoris de Mémora en l'àmbit nacional estan a disposició dels nostres clients, només depèn de les seves preferències i d'on vulguin fer el servei.
Quins serveis o productes inclou un contracte amb Electium?
El servei base inclou el condicionament del difunt, el fèretre bàsic, flors, la vetlla, la cerimònia i els tràmits i gestions obligatoris. L'element diferencial d'Electium és la possibilitat d'elecció i personalització de tots els detalls del comiat, com els recordatoris, les flors, les esqueles, la música, etc.
Puc fer modificacions sobre el que he contractat inicialment?
Sí, es poden fer canvis i millores en qualsevol moment i incorporar-hi nous serveis.
És possible cancel·lar el contracte?
Sempre es pot rescindir de forma anticipada el contracte recuperant fins al 80% del capital (consultar les condicions generals del contracte).
Puc contractar Electium per a una altra persona?
Com a familiar directe (cònjuge o fill/a), no hi ha cap inconvenient que el contractant sigui diferent del beneficiari del contracte.
Arribat el moment, com cal procedir?
Amb una única trucada, nosaltres ens encarreguem d'organitzar i complir tot el que va decidir en el seu dia. És important que el client informi la família o a les seves persones de confiança de l'existència del seu Electium.
Com es fa el pagament?
Electium ofereix diferents alternatives per facilitar la contractació del servei. Així, doncs, el client pot fer un únic pagament o un pagament fraccionat, i fins i tot finançar-lo.
Després de la defunció, la família o persones de confiança poden modificar serveis contractats pel client en vida?
Només el contractant en vida pot modificar la seva voluntat. Electium en garanteix el compliment quan ell no hi sigui.
Electium és una assegurança de decessos?
No. Electium és la contractació i personalització en vida del servei funerari, per donar al client la possibilitat de triar-ne tots els detalls.
Veure-les totes

Necessites ajuda?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis.