Tanatori Mémora Collserola

Collserola
Collserola
Collserola
Collserola

Tanatori Collserola

  • 900 231 132
  • 93 484 18 18

Ctra. Nacional 150 km 1,5, 08110 Montcada i Reixac, Barcelona

Horario: 8:00 a 19.30h

SFB

 

El Tanatori de Collserola és un dels tanatoris de Barcelona més singulars per l'entorn natural que envolta les seves instal·lacions, que inclouen un tanatori, crematori i cementiri en la mateixa localització.

El Tanatori Mémora Collserola és l'únic Parc Funerari en el Parc Natural de Collserola, una zona amb un paisatge espectacular que a més és fàcilment accessible tant en transport públic com vehicle privat des del centre de Barcelona. que pot formar part també de la cerimònia.

El nostre tanatori a Barcelona ofereix un servei de tanatori i cementiri, amb el que s'eviten desplaçaments a les famílies. El centre compta amb 4 sales de vetlla molt modernes, que es poden usar en horari nocturn d'acord amb les necessitats de cada família, a més de dos amplis oratoris per a tota mena de cerimònies.

Com a part dels serveis de Mémora, el tanatori de Collserola disposa d'un servei musical, amb professionals que poden interpretar un extens repertori i servei d'àpats selecte en sala, a més de la possibilitat de personalitzar la cerimònia per a adequar-la a les necessitats de la família.

Serveis de la funerària de Collserola:

A Mémora vetllem pels desitjos de totes les famílies que requereixen els nostres serveis en els moments més difícils. Els nostres serveis funeraris a Espanya us ofereixen tota la tranquil·litat, confort i pau que necessites durant tot el procés de comiat.

El tanatori de Collserola és un dels tanatoris de Barcelona més complets amb múltiples sales de vetlla, cafeteria, pàrquing i floristeria de tanatori en línia. Els nostres professionals us atendran en un ampli horari amb màxima disposició, perquè pugueu acomiadar els vostres éssers estimats sense preocupacions.

Què t'oferim?

Com arribar al tanatori Collserola

Floristeria en línia

Envia flors als familiars del difunt

Accedeix a la nostra floristeria, on podràs comprar un record per al teu ésser estimat
Corona de roses vermelles
375€
Centre de roses blanques base
144€
Ram de flor silvestre
88€
Centre de flor variada
90€
Ram de flor blanca
88€
Centre de flor silvestre
130€
Bouquet de lilums
52€
Corona de flors blanques
265€
Ram de flor variada
75€
Centre de roses vermelles medium
192.01€

Defuncions a Barcelona

Si necessites saber a quin tanatori es troba un difunt, quin dia i a quina hora serà el funeral o enviar sense cost un missatge de condol als familiars i amics, pots fer-ho a través d'aquest formulari.

Difunts

Mémora Collserola

Especialista en serveis funeraris, enterraments i incineracions amb atenció les 24 h del dia. Gran xarxa de tanatoris en tota la província.

Així t'acompanyem

Les persones que treballem a Mémora t'acompanyem durant tot el procés que envolta la mort.
icon_contratar_un_funeral.png

Contractar un funeral

Pots contactar amb nosaltres per diversos canals perquè puguem ocupar-nos d'iniciar, amb tu i amb la teva família, el servei funerari amb el qual voleu acomiadar el vostre ésser estimat.

icon_planificar_mi_despedida.png

Planificar el meu comiat

Una manera senzilla i moderna de deixar-ho tot previst perquè ningú s'hagi de preocupar de fer tràmits per tu en un moment inevitable.

icon_apoyo_al_duelo.png

Suport al dol

T'acompanyem i aportem tota la nostra experiència i delicadesa per a ajudar-te a recuperar la normalitat, tot respectant el teu ritme.

icon_tramites_post_funeral.png

Tràmits postfuneral

T'acompanyem perquè t'alliberis de les gestions posteriors i que puguis centrar-te en la teva recuperació i en el teu benestar.

icon_gestion_de_cenizas.png

Gestió de cendres

T'ajudem a resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre com gestionar les cendres del difunt.

icon_servicios_del_recuerdo.png

Serveis del record

T'oferim la possibilitat de conservar la memòria del teu ésser estimat mitjançant una sèrie de serveis i productes per al record.

Tarifes

Consulta les tarifes
dels nostres serveis

Collserola

Envoltat de natura

En ple Parc Natural de Collserola

Un entorn inigualable en el qual donar l'últim adeu a aquesta persona a la qual tant vols. Connecta amb la naturalesa i cerca aquesta sensació de pau a les terrasses amb vistes al Parc, on predomina el verd dels arbres i els sons de la muntanya.

Perquè som persones cuidant persones

+100

Anys amb tu

57.000

Serveis a l'any a la Península i les Canàries

365

Dies a la teva disposició

24

Hores al teu servei

Necessites ajuda?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis.