Tanatori Mémora Blanes

Tanatorio Mémora Blanes
Tanatorio Mémora Blanes
Tanatorio Mémora Blanes
Tanatorio Mémora Blanes

Tanatorio Mémora Blanes

972 210 358

Carrer del Pare Puig, 12, 17300 Blanes, Girona

De dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h.
Obert si hi ha vetlla de 9:00 a 13:00 hi de 16:00 a 20:00 h.

El Tanatori Mémora Blanes és l'únic tanatori de la localitat i dóna la millor atenció als veïns. Ens adaptem a tota mena de necessitats per aconseguir la cerimònia que espera la família.


El Tanatori de Blanes s'erigeix ​​com un espai compassiu i respectuós, brindant serveis funeraris d'excel·lència per acompanyar les famílies en els moments més difícils. Amb tres sales de vetlla, aquest tanatori ofereix un entorn serè i acollidor, dissenyat per proporcionar suport als que enfronten el comiat d'un ésser estimat.

Dotat de modernes instal·lacions, el Tanatori de Blanes pot albergar diverses cerimònies funeràries, proporcionant un espai idoni per honrar els difunts. La seva ubicació al costat del cementiri municipal i la conveniència de comptar amb un pàrquing exclusiu per als clients faciliten l'accés des de qualsevol punt de la localitat i rodalies.

Com tots els centres de Mémora, el Tanatori de Blanes s?esforça per fer de cada cerimònia un moment únic. Amb la possibilitat de personalitzar la cerimònia, des de la música fins al càtering a sala, es busca brindar un servei integral que s'adapti a les preferències i necessitats específiques de cada família. En moments difícils, la floristeria en línia i l'ampli horari d'atenció estan disponibles per oferir suport addicional als que ho necessitin.

Serveis de la funerària de Blanes

A Mémora acompanyem totes les famílies amb compassió i professionalisme, brindant un espai de comiat que reflecteix l'amor i el respecte per aquells que han partit.

En sintonia amb els nostres valors de respecte i atenció a les necessitats de les famílies, el Tanatori de Blanes ofereix serveis com a telèfon a sala, sala d'espera i servei musical. A més, compta amb una oficina d'atenció sobre productes i serveis funeraris, on es poden fer tràmits relacionats amb la defunció, sol·licitar pressupostos, obtenir informació sobre trasllats i altres serveis, incloent-hi l'acompanyament al dol.

Què t'oferim?

Com arribar al Tanatori de Blanes

Pots arribar al Tanatori de Blanes a peu des del centre de la localitat, només et portarà uns 7 minuts a peu. Des de l'estació de tren, el trajecte és d'uns 20 minuts a peu i 5 minuts amb cotxe.

Com arribar al tanatori?

Defuncions a Blanes

Si necessites saber a quin tanatori es troba un difunt, quin dia i a quina hora serà el funeral o enviar sense cost un missatge de condol als familiars i amics, pots fer-ho a través d'aquest formulari.

Difunts

Floristeria en línia

Envia flors als familiars del difunt

Accedeix a la nostra floristeria, on podràs comprar un record per al teu ésser estimat
Corona de roses vermelles
375€
Centre de roses blanques base
144€
Ram de flor silvestre
88€
Centre de flor variada
90€
Ram de flor blanca
88€
Centre de flor silvestre
130€
Bouquet de lilums
52€
Corona de flors blanques
265€
Ram de flor variada
75€
Centre de roses vermelles medium
192.01€

Mémora

Especialista en serveis funeraris, enterraments i incineracions amb atenció les 24 h del dia. Gran xarxa de tanatoris a tota la província.

Així t'acompanyem

Les persones que treballem a Mémora t'acompanyem durant tot el procés que envolta la mort.
icon_contratar_un_funeral.png

Contractar un funeral

Pots contactar amb nosaltres per diversos canals perquè puguem ocupar-nos d'iniciar, amb tu i amb la teva família, el servei funerari amb el qual voleu acomiadar el vostre ésser estimat.

icon_planificar_mi_despedida.png

Planificar el meu comiat

Una manera senzilla i moderna de deixar-ho tot previst perquè ningú s'hagi de preocupar de fer tràmits per tu en un moment inevitable.

icon_apoyo_al_duelo.png

Suport al dol

T'acompanyem i aportem tota la nostra experiència i delicadesa per a ajudar-te a recuperar la normalitat, tot respectant el teu ritme.

icon_tramites_post_funeral.png

Tràmits postfuneral

T'acompanyem perquè t'alliberis de les gestions posteriors i que puguis centrar-te en la teva recuperació i en el teu benestar.

icon_gestion_de_cenizas.png

Gestió de cendres

T'ajudem a resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre com gestionar les cendres del difunt.

icon_servicios_del_recuerdo.png

Serveis del record

T'oferim la possibilitat de conservar la memòria del teu ésser estimat mitjançant una sèrie de serveis i productes per al record.

Perquè som persones cuidant persones

+100

Anys amb tu

57.000

Serveis a l'any a la Península i les Canàries

365

Dies a la teva disposició

24

Hores al teu servei

Necessites ajuda?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis.