Tanatori - Crematori Mémora Girona

tanatorio crematorio girona
tanatorio crematorio girona
tanatorio crematorio girona
tanatorio crematorio girona
tanatorio crematorio girona
tanatorio crematorio girona

Tanatori - Crematori Girona

  • 900 231 132
  • 972 210 358

Carretera S Feliu Guíxols - Vilarroja, 36, 17004 Girona

09:00 - 21:00. Atenció telefònica 24h

El Tanatori de Girona compta amb 125 anys d'experiència prestant servei a les famílies de la ciutat i la resta de la província. Els nostres excel·lents professionals i instal·lacions d'última generació garanteixen els millors serveis funeraris a Girona, adaptats a les famílies d'avui dia.

En les seves àmplies i modernes instal·lacions, el Tanatori Crematori Mémora Girona ofereix un servei integral, perquè disposa del seu propi crematori per a poder realitzar tots els serveis en les mateixes instal·lacions, sense desplaçaments. La nostra funerària a Girona destaca també per la seva magnífica ubicació, molt a prop del cementiri de Girona i amb magnífiques vistes de l'entorn de la ciutat.

Entre altres serveis, el Tanatori de Girona compta amb set sales de vetlla, una premium, un ampli oratori que s'adapta a les diferents creences, columbari per a cendres i un ampli horari d'atenció. Oferim al seu torn un servei de floristeria propi, servei d'àpats en sala, servei musical en directe durant la cerimònia. També disposem de pàrquing gratuït per al fàcil accés en vehicle privat.

Com la resta dels centres Mémora, el nostre tanatori a Girona permet que les famílies organitzin una cerimònia única gràcies al servei de comiat personalitzat durant la cremació amb música i imatges per a fer-la única.

Si busques un tanatori a Girona amb un servei de qualitat i atenció personalitzada, el tanatori Mémora Girona és la teva millor opció. Ens ocuparem de tots els detalls i tràmits perquè la teva família no hagi de preocupar-se de res.

Serveis de la funerària de Girona:

A Mémora us acompanyem en tot moment durant el comiat oferint uns serveis funeraris impecables, en instal·lacions d'alta qualitat i amb els millors professionals a la vostra disposició. La nostra funerària a Girona es caracteritza per les dècades d'experiència al servei de les famílies de la província.

Consulta els nostres complets serveis funeraris innovadors i molt complets que inclouen vetlla, cremació, enterrament i funeral. A més, gràcies al nostre finançament familiar podràs organitzar un comiat digne per al teu ésser estimat, amb un pressupost totalment personalitzat.

Què t'oferim?

Com arribar al Tanatori - Crematori Girona

Floristeria en línia

Envia flors als familiars del difunt

Accedeix a la nostra floristeria, on podràs comprar un record per al teu ésser estimat
Corona de roses vermelles
375€
Centre de roses blanques base
144€
Ram de flor silvestre
88€
Centre de flor variada
90€
Ram de flor blanca
88€
Centre de flor silvestre
130€
Bouquet de lilums
52€
Corona de flors blanques
265€
Ram de flor variada
75€
Centre de roses vermelles medium
192.01€

Defuncions a Girona

Si necessites saber a quin tanatori es troba un difunt, quin dia i a quina hora serà el funeral o enviar sense cost un missatge de condol als familiars i amics, pots fer-ho a través d'aquest formulari.

Difunts

Mémora Girona

Especialista en serveis funeraris, enterraments i incineracions amb atenció les 24 h del dia. Gran xarxa de tanatoris en tota la província.

Així t'acompanyem

Les persones que treballem a Mémora t'acompanyem durant tot el procés que envolta la mort.
icon_contratar_un_funeral.png

Contractar un funeral

Pots contactar amb nosaltres per diversos canals perquè puguem ocupar-nos d'iniciar, amb tu i amb la teva família, el servei funerari amb el qual voleu acomiadar el vostre ésser estimat.

icon_planificar_mi_despedida.png

Planificar el meu comiat

Una manera senzilla i moderna de deixar-ho tot previst perquè ningú s'hagi de preocupar de fer tràmits per tu en un moment inevitable.

icon_apoyo_al_duelo.png

Suport al dol

T'acompanyem i aportem tota la nostra experiència i delicadesa per ajudar-te a recuperar la normalitat, tot respectant el teu ritme.

icon_tramites_post_funeral.png

Tràmits postfuneral

T'acompanyem per alliberar-te de les gestions posteriors i que puguis centrar-te en la teva recuperació i en el teu benestar.

icon_gestion_de_cenizas.png

Gestió de cendres

T'ajudem a resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre com gestionar les cendres del difunt.

icon_servicios_del_recuerdo.png

Serveis del record

T'oferim la possibilitat de conservar la memòria del teu ésser estimat mitjançant una sèrie de serveis i productes per al record.

Perquè som persones cuidant persones

+100

Anys amb tu

57.000

Serveis a l'any a la Península i les Canàries

365

Dies a la teva disposició

24

Hores al teu servei

tanatorio crematorio girona

Un comiat com sempre havies volgut

Amb Mémora pots fer la cerimònia tan personal com vulguis. Adaptada als gustos de la persona morta o dels familiars, per a fer que aquest últim adeu sigui un homenatge tan especial com es mereix.
placas solares

Instal·lació autoconsum fotovoltaic Tanatori Mémora Girona

Projecte acollit al programa d'incentius lligats a l'autoconsum i emmagatzematge, amb fonts d'energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial en el marc del Pla de Recuperació, Transformació

Necessites ajuda?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis.