Tanatori - Crematori Manresa

Tanatorio Manresa
Tanatorio Manresa
Tanatorio Manresa
Tanatorio Manresa
Tanatorio Manresa
Tanatorio Manresa

Tanatori - Crematori Mémora Manresa

  • 93 875 16 44
  • 900 231 132

Carrer Lemmerz, 1-5, 08240 Manresa, Barcelona

De 9:00 a 21:00

SFB

 

El Tanatori Mémora Manresa ofereix serveis de gran qualitat i unes instal·lacions modernes i innovadores per a respondre a les necessitats de les famílies de la zona de Manresa i la província de Barcelona.

Inaugurat en 2020, el Tanatori Crematori de Manresa és l'únic a la comarca del Bages que realitza tots els serveis en un mateix espai gràcies al seu crematori. També compta amb una còmoda ubicació al costat del cementiri municipal de Manresa, facilitant el desplaçament de les visites.

El nostre tanatori a Manresa disposa de dues sales de vetlla, sala de cerimònies per a les diferents confessions religioses i un espai de columbaris per a dipositar les cendres del difunt. A més, el seu disseny i arquitectura té en compte l'entorn i criteris d'eficiència energètica.

Com en tots els centres de Mémora, la funerària de Manresa ofereix la possibilitat de personalitzar la cerimònia per a adequar-la a les necessitats de la família, així com servei de cafè i servei d'àpats en sala, cafeteria i vending.

El Tanatori Crematori de Manresa és un dels més reconeguts de la comarca del Bages per poder oferir un servei integral, tant en el mateix municipi com en les poblacions pròximes.

Serveis de la funerària de Manresa:

En Mémora ens situem del costat de les famílies quan més el necessiten. Per això, oferim una atenció integral durant totes les fases del dol. Instal·lacions modernes, serveis dissenyats per a la comoditat de les famílies i cerimònies personalitzades completen els nostres serveis funeraris.

El nou Tanatori de Manresa està equipat per a oferir la màxima tranquil·litat a les famílies i el suport que necessiten les 24h del dia. Un edifici modern, acollidor, amb servei de crematori i espais dissenyats per a un comiat digne dels teus éssers estimats.
 

Què t'oferim?

Com arribar al nou Tanatori Manresa

Floristeria en línia

Envia flors als familiars del difunt

Accedeix a la nostra floristeria, on podràs comprar un record per al teu ésser estimat
Centre de roses vermelles medium
192.01€
Centre de roses blanques base
144€
Centre de flor variada
90€
Corona de roses vermelles
375€
Centre de flor silvestre
130€
Ram de flor blanca
88€
Ram de flor silvestre
88€
Corona de flors blanques
265€
Ram de flor variada
75€
Bouquet de lilums
52€

Defuncions a Manresa

Si necessites saber a quin tanatori es troba un difunt, quin dia i a quina hora serà el funeral o enviar sense cost un missatge de condol als familiars i amics, pots fer-ho a través d'aquest cercador.

Difunts

Així t'acompanyem

Les persones que treballem a Mémora t'acompanyem durant tot el procés que envolta la mort.
icon_contratar_un_funeral.png

Contractar un funeral

Pots contactar amb nosaltres per diversos canals perquè puguem ocupar-nos d'iniciar, amb tu i amb la teva família, el servei funerari amb el qual voleu acomiadar el vostre ésser estimat.

icon_planificar_mi_despedida.png

Planificar el meu comiat

Una manera senzilla i moderna de deixar-ho tot previst perquè ningú s'hagi de preocupar de fer tràmits per tu en un moment inevitable.

icon_apoyo_al_duelo.png

Suport al dol

T'acompanyem i aportem tota la nostra experiència i delicadesa per a ajudar-te a recuperar la normalitat, tot respectant el teu ritme.

icon_tramites_post_funeral.png

Tràmits postfuneral

T'acompanyem perquè t'alliberis de les gestions posteriors i que puguis centrar-te en la teva recuperació i en el teu benestar.

icon_gestion_de_cenizas.png

Gestió de cendres

T'ajudem a resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre com gestionar les cendres del difunt.

icon_servicios_del_recuerdo.png

Serveis del record

T'oferim la possibilitat de conservar la memòria del teu ésser estimat mitjançant una sèrie de serveis i productes per al record.

Tarifes

Consulta les tarifes
dels nostres serveis

Per què triar Mémora?

Localització

Troba el teu centre més pròxim entre la nostra xarxa d'espais d'atenció a les famílies, espais de suport, tanatoris, crematoris i cementiris.

icon_localizacion.png

Essència

Tots els nostres centres, tanatoris, crematoris, cementiris i oficines comparteixen filosofia, valors i un mateix objectiu: ser al teu costat.

icon_esencia.png

Aliança

Ens unim amb les marques locals més arrelades per oferir el millor servei a la província. Junts unim la tradició i la innovació per a tu.

icon_alianza.png

Història

Tenim una trajectòria consolidada a tota la província i oferim els nostres millors serveis per acompanyar-te.

icon_historia.png

Perquè som persones cuidant persones

+100

Anys amb tu

57.000

Serveis a l'any a la Península i les Canàries

365

Dies a la teva disposició

24

Hores al teu servei

Necessites ajuda?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis.