FUNERARIA MÉMORA HUESCA

FUNERARIA MÉMORA HUESCA
FUNERARIA MÉMORA

Osca

El Tanatori Mémora Osca destaca per la seva modernitat i gran lluminositat

Compta amb quatre sales de vetlla, de les quals una d'elles VIP, una còmoda sala d'estar amb zona de vending composta de diverses màquines automàtiques, tres despatxs de contractació atenció al client, i un àmpli hall on s'ubica un expositor de flors. A l'exterior hi ha una àrea d'aparcament privat i gratuit per a facilitar l'accés als familiars i zona enjardinada. Inagurat al 1991 i totalment reformat a l'afny 2006, està situat a la zona nort de la ciutat, a deu minuts del centre i molt ben comunicat amb l'autovía tant d'entrada com de sortida. 

 

Les instal·lacions estan equipades per a oferir tot el que pot aportar la tranquilitat, la serenitat i el suport que necessiten estem al teu servei les 24h per a oferir una atenció integral, es a dir, abans, durant i després de la defunció.

 

El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. 

 

A la nostra oficina d'atenció pots informar-te sobre productes serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol, tallers i conferències especialitzades, informació sobre contractació de productes i serveis funeraris, espai de biblioteca especialitzada, entre d'altres.

C/ Magantina 3
Com arribar

On som?