Suport al dol

img
SUPORT AL DOL

Amb tu, sempre que ho necessitis

T'acompanyem més enllà del funeral, perquè el comiat és només el primer pas d'un procés personal i cadascun el viu d'una manera diferent.
Per això, t'oferim tota la nostra experiència per facilitar la tornada a la normalitat de la millor forma possible.

Suport telefònic 24 h

Som a l'altre costat del telèfon, sempre. Les 24 hores del dia, cada dia de l'any. El nostre grup de psicòlegs especialitzats en el dol t'atendran quan ho necessitis, tant a tu com a tots els teus familiars, de manera gratuïta, confidencial i anònima, durant un any després de la realització de la cerimònia.

ENCARA MÉS A PROP

Sessions presencials de atenció psicológica

Sessions presencials d'atenció psicològica Perquè cada persona té unes necessitats diferents. Si ho necessites, podràs contractar un servei presencial en què els nostres professionals especialitzats faran un seguiment i una supervisió individualitzada per superar cadascuna de les etapes del dol.

M'interessa
NO ESTÀS SOL
"Tu apoyo en red"
Posem a la teva disposició una comunitat en línia d'acompanyament, en què podràs veure novetats, notícies i recomanacions d'experts i accedir a una xarxa més àmplia de recursos de suport: guies, documents, articles, audiovisuals i llibres i pel·lícules d'interès. A més, podràs participar en un fòrum d'ajuda en línia.
Accedeix

EL DOL DELS PROFESSIONALS

Suport emocional per al professional de salut

Per poder ajudar els seus pacients i els seus familiars a gestionar el procés final de la vida, els professionals sanitaris s'han d'enfrontar als seus sentiments i temors i acceptar-los. Per aquest motiu, neix el nostre programa de suport emocional per a equips de salut, en el qual, a més de la formació específica, els sanitaris tindran accés a tots els nostres recursos d'assistència:

Vull saber més
Recurssos d'assistència per els professionales de salut
Servei telefònic
Accés a l'àrea exclusiva de "Tu apoyo en red"
Grups de suport
Atenció psicològica presencial

Necessites ajuda?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis.