Serveis del record

servicios del recuerdo
serveis del
record

Recorda el teu ésser estimat de la manera més especial

Totes les persones al final de la vida deixen empremta, deixen una història. Una història que sens dubte mereix ser recordada, que mereix seguir viva. És per això que des de Mémora oferim la possibilitat de conservar aquesta empremta en forma d'obsequis. Obsequis i records per poder recòrrer sempre que vulguis commemorar aquest ésser estimat, a aquesta història.

Cerimònies d'homenatge

Sabem que acomiadar els nostres éssers estimats no és fàcil i des de Mémora volem ajudar-te a superar la seva pèrdua i honorar la seva memòria. Per això, oferim la possibilitat d'organitzar cerimònies d'homenatge un temps després de la defunció, comiats personalitzats i totalment adaptats a les vostres necessitats. Una manera de dir adéu més assossegada, una oportunitat de retrobar-se i el millor homenatge a tot allò viscut amb el teu ésser estimat.

SEMPRE EN EL TEU RECORD
Recordatoris digitals
Envia i comparteix per correu electrònic o per whatsapp un recordatori personalitzat amb familiars, amics i amics. Un nou record digital amb imatges i textos i fins i tot disponible en vídeo.
Veure format

Una vida per recordar

L'espai 'Una vida per recordar' és una pàgina web on poder compartir condols, records, fotos i vídeos del seu ésser estimat entre la família i els amics. Tria les seves millors fotos, vídeos, cançons o anècdotes preferides i comparteix-les amb familiars i amics.
JOIES DEL RECORD
Conserva la seva memòria de la manera más personal
Ara pots tenir el record i l'empremta del teu ésser estimat en una joia que sempre t'acompanyarà.
Joies amb l'empremta digital
Diamants obtinguts a partir de cabell
Medalles del record
Polseres i penjolls amb mostra de cendres

Necessites ajuda?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis.