Tanatori Mémora València

tanatorio valencia
tanatorio valencia

Tanatori Mémora València

  • 963 178 400
  • 900 231 132

Pol. Industrial, Camí Nou de Picanya, 8, 46014 Valencia

Obert 24h

Inaugurat en 2015, el Tanatori Mémora València ofereix un marc incomparable amb unes instal·lacions immillorables i àmplies, preparades per a tota mena de serveis funeraris. 


El nostre tanatori a València compta amb una magnífica ubicació en el nucli urbà de Vara de Quart, molt prop del cementiri, i és fàcilment accessible amb transport públic en estar prop de dues línies de metro i diverses d'autobusos. Si busques un tanatori a València capital, aquesta és una opció molt còmoda per a desplaçar-te des del centre o els afores.

Per a les famílies que busquen una experiència a la seva mida, el tanatori Mémora València ofereix diversos serveis com a cafetera en sala i servei musical en directe per a les cerimònies, a més d'una personalització completa de tot el servei. Tenim els millors serveis funeraris de València perquè les famílies tinguin el comiat que volen realitzar. 

En les modernes instal·lacions del centre es troben sis sales de vetlla, dues VIP i un oratori multiconfessional. El tanatori, també compta amb la seva pròpia oficina d'atenció funerària. Una funerària a València d'última generació, moderna i funcional adaptada a les necessitats de les famílies d'avui.
 

Serveis del nostre tanatori a València:


A Mémora t'acompanyem durant tot el procés de comiat, perquè la teva família no hagi de preocupar-se de res en aquests moments tan difícils.

Per a això, posem a la teva disposició els nostres excel·lents serveis funeraris a Espanya, amb la personalització que tu desitgis, per al comiat que el teu ser estimat es mereix.


Aquests són els serveis del nostre tanatori a València ciutat, on trobaràs una atenció integral amb professionals al teu complet servei, un horari 24h per a atendre't en tot moment.

 

 

Què t'oferim?

Com arribar al tanatori Mémora València?

Floristeria en línia

Envia flors als familiars del difunt

Accedeix a la nostra floristeria, on podràs comprar un record per al teu ésser estimat
Corona de roses vermelles
375€
Centre de roses blanques base
144€
Ram de flor silvestre
88€
Centre de flor variada
90€
Ram de flor blanca
88€
Centre de flor silvestre
130€
Bouquet de lilums
52€
Corona de flors blanques
265€
Ram de flor variada
75€
Centre de roses vermelles medium
192.01€

Defuncions recents a València

Si necessites saber a quin tanatori es troba un difunt, quin dia i a quina hora serà el funeral o enviar sense cost un missatge de condol als familiars i amics, pots fer-ho a través d'aquest formulari.

Difunts

Mémora València

Especialista en serveis funeraris, enterraments i incineracions amb atenció les 24 h del dia. Gran xarxa de tanatoris en tota la província.

Així t'acompanyem

Les persones que treballem a Mémora t'acompanyem durant tot el procés que envolta la mort.
icon_contratar_un_funeral.png

Contractar un funeral

Pots contactar amb nosaltres per diversos canals perquè puguem ocupar-nos d'iniciar, amb tu i amb la teva família, el servei funerari amb el qual voleu acomiadar el vostre ésser estimat.

icon_planificar_mi_despedida.png

Planificar el meu comiat

Una manera senzilla i moderna de deixar-ho tot previst perquè ningú s'hagi de preocupar de fer tràmits per tu en un moment inevitable.

icon_apoyo_al_duelo.png

Suport al dol

T'acompanyem i aportem tota la nostra experiència i delicadesa per a ajudar-te a recuperar la normalitat, tot respectant el teu ritme.

icon_tramites_post_funeral.png

Tràmits postfuneral

T'acompanyem perquè t'alliberis de les gestions posteriors i que puguis centrar-te en la teva recuperació i en el teu benestar.

icon_gestion_de_cenizas.png

Gestió de cendres

T'ajudem a resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre com gestionar les cendres del difunt.

icon_servicios_del_recuerdo.png

Serveis del record

T'oferim la possibilitat de conservar la memòria del teu ésser estimat mitjançant una sèrie de serveis i productes per al record.

Perquè som persones cuidant persones

+100

Anys amb tu

57.000

Serveis a l'any a la Península i les Canàries

365

Dies a la teva disposició

24

Hores al teu servei

Necessites ajuda?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis.