Oficina atenció funeraria Mémora La Orotava

Oficina atención funeraria Mémora La Orotava
OFICINA ATENCIÓ FUNERARIA MÉMORA

LA OROTAVA

Ubicada a la Villa de La Orotava

L'oficina està ubicada a la Villa de La Orotava i concretament al centre,al casc històric de la mateixa, a 450 metres de l'ajuntament (5 minuts caminant), a 350 metres de la Universitat Europea de Canaries i a 240 metres del Jardí Victoria. 

 

Oferirem principalment servei a l'àrea dels muicipis de: La Orotava, Puerto de La Cruz i los Realejos, que són els municipis més propers. L'oficina està a 32km de Santa Lastenia i a 90km del Tanatori Sur (Arona).

 

Les instal·lacions estan equipades per a oferir tot el pot aportar la tranquilitat, la serenitat i el suport que necessiten, estem al teu servei le 24h per a oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. 

 

 

El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits necessitats de les famílies.

 

A la nostra oficina d'atenció pots informar-te sobre productes serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol, tallers i conferències especialitzades, informació sobre contractació de productes i serveis funeraris espai de biblioteca especialitzada, entre d'altres. 

Calle El Calvario 12
Com arribar

On som?