CREMATORI MÉMORA PALAFRUGELL

CREMATORI MÉMORA PALAFRUGELL
CREMATORI MÉMORA

PALAFRUGELL

Ubicat dins de las instal·lacions del Tanatori Mémora Palafrugell

Amb 900 m2 construits, l'edifici consta de tres sales de vetlla amb dues zones- una privada per a rebre visites i una altra destinaca al recolliment i a la visió del difunt-, pati amb llum natural i, com a element innovador, un estanc que transmet pau i tranquilitat en moments de dol. També té una capella amb capacitat per a albergar un centenar de persones. Les instal·lacions disposen de tots els serveis necessaris per al confort dels familiars, atenent a qualsevol demanda: sala d'exposició de fèretres, venta de flors i làpides per catàleg, forn crematori i aparcament per a uns 20 vehícles. 

 

Les instal·lacions estan equipades per a oferir tot el que pot aportar la tranquilitat, la serenitat i el suport que necessiten estem al teu servei les 24h per a oferir una atenció integral, es a dir, abans, durant i després de la defunció.

 

El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. 

 

A la nostra oficina d'atenció pots informar-te sobre productes serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol, tallers i conferències especialitzades, informació sobre contractació de productes i serveis funeraris, espai de biblioteca especialitzada, entre d'altres.

C/ del Cementiri 35
Com arribar

On som?