Tanatori Mémora Les Corts

Tanatori Les Corts Barcelona
Tanatori Les Corts Barcelona
Tanatori Les Corts Barcelona
Tanatori Les Corts Barcelona
Tanatori Les Corts Barcelona

Tanatori Mémora Les Corts

900 231 132 - 93 484 18 28

Av. de Joan XXIII 17, 08028 Barcelona

8:00 a 21:00h

SFB

 

El Tanatori Mémora Les Corts és un dels tanatoris de Barcelona més reconeguts i complets per la seva varietat de serveis dedicats a les famílies. Situat en la Avinguda de Joan XXIII, molt prop del Camp Nou, el centre disposa d'una ubicació perfectament accessible en transport públic, per la qual cosa no es requereix vehicle particular per a visitar-ho. També està situat just al costat del Cementiri Municipal de Les Corts.

A més de ser un centre de referència, el Tanatori de Les Corts és un dels més grans de Barcelona, amb instal·lacions modernes i totalment funcionals, preparades per al confort de les famílies. Les seves sales es caracteritzen per una arquitectura excepcional i molta lluminositat.

Especialment notables són els seus espais enjardinats, adequats per al passeig tranquil. En total, el centre disposa de 15 sales de vetlla i dos oratoris multiconfessionals.

Comiats únics i personalitzats

Aquest tanatori també incorpora ‘La finestra del record’, un nou servei d'experiència immersiva i escenogràfica amb 9 metres de pantalla que combina personalització i funcionalitats tecnològiques per a contribuir a generar un record familiar únic. Amics i família poden personalitzar so, imatge i il·luminació per a experimentar un comiat totalment al seu gust.

També s'ofereix ‘L'últim petó’, l'oportunitat d'acomiadar-se de l'ésser estimat d'una forma diferent a la nostra sala de comiat. Per a les cerimònies disposem d'un servei musical en directe amb músics professionals que poden interpretar un extens repertori, a més de servei d'àpats selecte en sala i la possibilitat de personalitzar la cerimònia per a adequar-la a les necessitats de la família.

Serveis de la funerària Mémora a Les Corts

A Mémora vetllem pel confort de la teva família durant tot el procés de comiat. Per això, la nostra funerària líder a Espanya disposa dels serveis funeraris de Barcelona més complets, amb cafeteria i restaurant, pàrquing, columbari i sales de comiat.

Comptem a més amb un ampli horari en què atenem les famílies amb gran professionalitat i disposició. Descobreix el nostre servei de floristeria de tanatori i enviament de flors, a més de tots els altres serveis que ofereix el nostre tanatori a Barcelona.

Qué t'oferim?

Com arribar al Tanatori Les Corts

Floristeria en línia

Envia flors als familiars del difunt

Accedeix a la nostra floristeria, on podràs comprar un record per al teu ésser estimat
Corona de roses vermelles
375€
Centre de roses blanques base
144€
Ram de flor silvestre
88€
Centre de flor variada
90€
Ram de flor blanca
88€
Centre de flor silvestre
130€
Bouquet de lilums
52€
Corona de flors blanques
265€
Ram de flor variada
75€
Centre de roses vermelles medium
192.01€

Defuncions a Barcelona

Si necessites saber a quin tanatori es troba un difunt, quin dia i a quina hora serà el funeral o enviar sense cost un missatge de condol als familiars i amics, pots fer-ho a través d'aquest formulari.

Difunts

Mémora Les Corts

Especialista en serveis funeraris, enterraments i incineracions amb atenció les 24 h del dia. Gran xarxa de tanatoris en tota la província.
les corts

Un espai en calma

Passeja pels seus exteriors enjardinats

Encara que les instal·lacions del tanatori de Les Corts tenen molt protagonisme i han estat dissenyades a consciència, mereix especial esment els seus jardins exteriors. Allí podràs trobar aquest moment de pau que necessites, o simplement desconnectar durant un breu espai de temps.

Així t'acompanyem

Les persones que treballem a Mémora t'acompanyem durant tot el procés que envolta la mort.
icon_contratar_un_funeral.png

Contractar un funeral

Pots contactar amb nosaltres per diversos canals perquè puguem ocupar-nos d'iniciar, amb tu i amb la teva família, el servei funerari amb el qual voleu acomiadar el vostre ésser estimat.

icon_planificar_mi_despedida.png

Planificar el meu comiat

Una manera senzilla i moderna de deixar-ho tot previst perquè ningú s'hagi de preocupar de fer tràmits per tu en un moment inevitable.

icon_apoyo_al_duelo.png

Suport al dol

T'acompanyem i aportem tota la nostra experiència i delicadesa per a ajudar-te a recuperar la normalitat, tot respectant el teu ritme.

icon_tramites_post_funeral.png

Tràmits postfuneral

T'acompanyem perquè t'alliberis de les gestions posteriors i que puguis centrar-te en la teva recuperació i en el teu benestar.

icon_gestion_de_cenizas.png

Gestió de cendres

T'ajudem a resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre com gestionar les cendres del difunt.

icon_servicios_del_recuerdo.png

Serveis del record

T'oferim la possibilitat de conservar la memòria del teu ésser estimat mitjançant una sèrie de serveis i productes per al record.

Tarifes

Consulta les tarifes
dels nostres serveis

Perquè som persones cuidant persones

+100

Anys amb tu

57.000

Serveis a l'any a la Península i les Canàries

365

Dies a la teva disposició

24

Hores al teu servei

Necessites ajuda?

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis.