Notícies

Grup Mémora inaugura un tanatori a Cervera del Río Alhama

10/03/2016

Grup Mémora, el primer grup espanyol de serveis funeraris, tanatoris, crematoris i gestió de cementiris, ha inaugurat un nou tanatori a Cervera del Riu Alhama (La Rioja). El tanatori, que preveu atendre a una població de més de 7.000 persones de la seva àrea d'influència, compta amb 190 m2 construïts i les seves instal·lacions alberguen 1 sala vetlla, sala de tanatoestètica, vestíbul, zona de vending i està totalment adaptada per a persones amb minusvalideses . Tot això amb l'objectiu d'aconseguir major confortabilitat per a les persones que han perdut un ésser estimat.

Mémora ofereix en el nou centre, a més dels serveis propis d'una funerària, altres serveis i productes, orientats a donar resposta a les necessitats d'aquests moments. El nou centre de Cervera del Riu Alhama a la comarca Alhama-Linares compta amb atenció psicològica, finançament familiar, serveis musicals, càtering a petició dels familiars, etc.

Grup Mémora ofereix una àmplia gamma de serveis amb el propòsit de satisfer i ajustar-se a les noves demandes de la societat, com ara els eco-funerals (taüts de fusta certificada, vestits ecològics, urnes biodegradables, etc.) les cerimònies personalitzades, gestió de la memòria com la Crònica d'un Adéu, diamants obtinguts a partir de cabell, joies amb l'empremta digital de l'ésser estimat o la conservació i custòdia de l'ADN, entre d'altres.