Àrea professional

Àrea Professional

Xerrada: Com afrontar el dol per suïcidi

Data: 
09/06/2016 - 17:00

Com afrontar el dol per suïcidi? La psicòloga Cecília Borràs en parlarà des de la pròpia experiència. Ella va perdre el seu fill i arran d'aquest fet va crear DSAS, l’Associació de Supervivents Després del Suïcidi. Després d’una mort per mort per suïcidi sorgeixen un munt de sentiments devastadors i de culpa i una cerca intensa i desesperada del per què. L’objectiu d’aquesta xerrada és trencar el tabú i obrir un espai on compartir els sentiments. 

Entrada gratuïta. Si estàs interessat/da, agrairíem que confirmis assistència trucant al 93 484 18 64. T’esperem a l' Espai de Suport (Barcelona).

Grup Mémora organitza diversos tallers i xerrades adreçats a tota la població i al sector professional, especialment de l’àmbit sanitari, sociosanitari i residencial, amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer temes que giren al voltant el procés final de vida. Són trobades setmanals gratuïtes realitzades en els Espais de Suport on es tracten temes com: afrontar el procés de dol, envelliment saludable, relació avis-néts, cuidar el cuidador, artteràpia, entre altres.

Dirección: 
Espai de Suport Nou Barris - Horta. Ps. Valldaura 206 (al costat del Mercat de la Guineueta). Barcelona