Área profesional

Àrea Professional

Xerrada: Qui decideix sobre la teva salut

Data: 
05/05/2016 - 17:00

El final de la vida és un moment delicat i en que cal prendre decisions. Què fer i què no fer? Un pilar fonamental és l'autonomia del pacient i també és important saber quin paper juga aquest, la família i l'equip mèdic. La clau: una bona comunicació entre aquests tres eixos. A banda d'una bona comunicació, qui d'aquests tres pren realment les decisions sobre la persona malalta? 

Aquesta setmana a l'Espai de Suport parlem de 'Qui decideix sobre la teva salut' amb la infermera Carme Beltrán. Entrada lliure. Si estàs interessat/da en assistir, t'agraïm que confirmis assistència trucant al 93 484 18 64. 

T'esperem aquest dijous 5 de maig a les 17h a l'Espai de Suport Nou Barris - Horta (Barcelona).

Grup Mémora organitza diversos tallers i xerrades adreçats a tota la població i al sector professional, especialment de l’àmbit sanitari, sociosanitari i residencial, amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer temes que giren al voltant el procés final de vida. Són trobades setmanals gratuïtes realitzades en els Espais de Suport on es tracten temes com: afrontar el procés de dol, envelliment saludable, relació avis-néts, cuidar el cuidador, artteràpia, entre altres.

Dirección: 
Espai de Suport Nou Barris - Horta. Ps. Valldaura 206 (al costat del Mercat de la Guineueta). Barcelona