Àrea professional

Àrea Professional

Conferència: La mort, un ingredient temut però necessari de la vida

Data: 
26/10/2016 - 18:00

Analitzem la importància d'integrar la mort con un element quotidià a la conferència "La mort, un ingredient temut però necessari de la vida" impartida per la Dra. Maria Die Trill, Doctora en Psicologia, directora ATRIUM: Psico-Oncologia i Psicologia Clínica i membre del Consell Assessor de Mémora. 

Si estàs interessat/da en assistir t'esperem el proper dia 26 d'octubre a les 18h al Centre de Lectura de Reus (Tarragona). Es prega confirmar assistència trucant al 902 231 132
o enviant un email a jadiaz@memora.es

Aquesta conferècnia s'emmarca dins de les reunions periòdiques del Consell Assessor de Mémora. El Consell Assessor de Grup Mémora té com a finalitat assessorar  l’equip directiu de Grup Mémora en aquelles accions i línies estratègiques que promouen un valor afegit a la relació de la companyia amb els prescriptors dels diferents àmbits (sanitari, sociosanitari, residencial i comunitari) i potencien la necessitat d’apropar el concepte de la mort a la societat actual. El Consell està format per personalitats de prestigi i referents de l’àmbit del procés final de vida de les persones. 

Dirección: 
Centre de Lectura. C/ Major 15 Reus (Tarragona)