Actualitat

Més de 500 persones assisteixen a la III Missa Memorial organitzada a Girona per Mémora

08/11/2016

Mémora, va celebrar el divendres dia 4 de novembre, en col·laboració amb el Bisbat de Girona, a la Catedral de Girona, la III Missa Memorial en homenatge de les persones que  van morir en el decurs de l’any 2016. 
 
La Catedral va congregar més de 500 persones a la III missa organitzada a Girona. L’acte ha estat oficiat pel Bisbe de la diòcesi, l’Excm. i Rvdm. Sr. Francesc Pardo i Artigas junt amb altres capellans. Durant la cerimònia es van interpretar peces de Schubert, Mozart, Bach i Fauré que van acompanyar una celebració que en tot moment va comptar amb la participació activa dels ciutadans que van recordar els seus éssers estimats. 

Amb aquest acte, l’entitat funerària vol acompanyar les famílies en uns moments difícils com és la desaparició dels que han fet una part del seu trajecte vital amb ells. L’organització d’actes de record i de memòria són importants per assumir la pèrdua i poder ajudar a iniciar el procés de dol confortats amb l’acompanyament d’altres familiars que es troben en la mateixa situació. 

La presència de Monsenyor Pardo per presidir l’eucaristia és una demostració de la sensibilitat de l’església per estar al costat dels que han patit una pèrdua i transmetre un missatge d’esperança envers els familiars. Per una altra banda, Mémora va organitzar aquesta III Missa Memorial per agrair a totes les famílies la confiança que van mostrar en uns moments especialment difícils i manifestar el seu suport més enllà del moment precís de la pèrdua.