Actualitat

Mémora obre la convocatòria del I Premi Electium a Joves Talents al cinema

09/02/2017

Mémora obre la convocatòria per a la I Edició del Premi Electium a Joves Talents al cinema, un guardó que reconeixerà la tasca del guionista novell que millor sàpiga plasmar el concepte "L'últim acte d'amor" . Després el Premi, el guió cobrarà vida i es convertirà en un curtmetratge.

Fins al 10 d'abril, els candidats podran presentar els seus projectes a través de la inscripció habilitada al microsite premio.electium.es. Posteriorment, un jurat especialitzat valorarà cadascuna de les candidatures en funció de la creativitat i l'emocionalitat que contingui cada guió.

El jurat dels premis estarà format per personalitats entre les que es troben il·lustres representants del sector cinematogràfic, reputats comunicadors i periodistes de l'àmbit del cinema, àmbit acadèmic, així com representants d'Mémora i Electium.

En paraules de Joan Jesús Domingo, Conseller Delegat de Mémora "al llarg de la vida és habitual planejar-ho tot, sobretot, els moments especials com aniversaris, vacances, el casament, la jubilació ... I sempre planifiquem pensant en els nostres. Així neix Electium, per a aquelles persones previsores que volen deixar resolt el seu funeral. Justament això és Electium, un últim acte d'amor cap als nostres familiars i amics perquè deixem tot solucionat i decidit en vida, amb la màxima tranquil·litat en un moment delicat com és la pèrdua d'un ésser estimat ". Amb aquest Premi, Mémora no només reconeix el talent dels joves, sinó que els dóna l'oportunitat de fer realitat la producció del seu primer curtmetratge i mostrar així a la societat la importància de "L'últim acte d'amor". 

Fes el reu curtmetratge realitat, inscriu-t'hi