Actualitat

Més de 550 persones omplen el Teatre Joventut de L’Hospitalet en el concert d’estiu de Mémora

22/06/2017

Un any més Mémora ha organitzat un concert per donar la benvinguda a l’estiu a la ciutat de L’Hospitalet. Més de 550 persones, la majoria representants d’entitats socials com casals d’avis i associacions de veïns i també professionals de residències de gent gran, van assistir ahir al concert “A ritme de banda” a càrrec de la Banda Musical BPM del Llobregat al Teatre Joventut. També va comptar amb la presència del Tinent d’Alcalde d’Urbanisme, José Castro, i la Regidora de Gent Gran de L’Hospitalet, María Ángeles Sariñena. 

Es van escoltar boleros, pasdobles i bandes sonores de pel·lícules com Chicago, El Padrino, West Side story, entre d’altres. 

El concert s’emmarca dins de les accions de proximitat vinculades a l’Espai de Suport que Mémora té a la Plaça de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Es tracta d’un espai innovador que s’ha convertit en un punt de trobada per a les famílies i els professionals sobre el procés final de vida. Està pensat i dissenyat per apropar-se i donar suport a les persones en moments difícils com és la pèrdua d’un ésser estimat. A més a més, Mémora disposa d’un tanatori propi a la ciutat de L’Hospitalet “Tanatori Mémora Santa Eulàlia – Gornal” situat a l’Avinguda Vilanova, molt a prop de la nova parada de metro L9 Can Tries-Gornal.