Notícies

Grup Mémora aplega més de 150 persones en el II Memorial religiós que organitza a L’Hospitalet

01/07/2016

Grup Mémora, el primer grup a Espanya i Portugal de serveis funeraris, tanatoris, crematoris i gestió de cementiris, va celebrar ahir a l’església de Santa Eulàlia de Provençana el II Memorial religiós en record de totes les persones que ens han deixant en el decurs de l’any 2015 a la ciutat de L’Hospitalet.

Mémora ha congregat més de 150 persones a la missa organitzada a L’Hospitalet que  ha estat oficiada pel Vicari Episcopal dels Arxiprestats de L’Hospitalet, Mn. Lluís Ramis i el Rector de la parròquia de Santa Eulàlia de Provençana, Mn. Lluís Ramis. Durant la cerimònia, el grup musical de la pròpia parròquia  va acompanyar l’acte amb diverses peces. 

Grup Mémora ofereix els memorials religiosos en record de les persones difuntes i com a suport a les famílies en uns moments tan difícils. S’organitzen a diverses ciutats com a resposta a les més de 47.000 famílies que cada any dipositen la seva confiança a Mémora. 

La companyia funerària va iniciar la seva presència a la ciutat de L’Hospitalet amb la inauguració, el 2013, del Tanatori Mémora L’Hospitalet situat a l’Avinguda Vilanova, 124 i el 2014 hi va instal·lar el seu segon Espai de Suport a la Pl. de l’Ajuntament, 32. L’Espai de Suport  està dissenyat per dur a terme accions i activitats relacionats amb el procés final de la vida, per a les famílies i professionals i sempre amb una voluntat de proximitat. Ofereix conferències i tallers especialitzats, gestiona grups d’acompanyament al dol i informa sobre la contractació de productes i serveis. 

Tot això respon a una intensa política de Responsabilitat Social del grup i al propòsit de satisfer i ajustar-se a les noves necessitats de les famílies.