Actualitat

El Tanatori Mémora Verge del Rosari a Cadis es renova

19/09/2016

Mémora, el primer grup espanyol de serveis funeraris, tanatoris, crematoris i gestió de cementiris, renova i modernitza una de les seves instal·lacions insígnia a Cadis, al Tanatori Mémora Verge del Rosari, que porta per nom la patrona de la ciutat.

Aquesta reforma forma part d'una primera fase que ha consistit en una profunda transformació de l'interior del tanatori. Nova recepció, mobiliari renovat, quatre sales de vetlla en lloc de les set més petites que tenia anteriorment. Dues d'elles amb categoria VIP amb serveis especials i unes dimensions d'uns 90 m2 per a major confort de les famílies. Amb aquesta remodelació, el centre funerari es converteix en una instal·lació moderna, basada en el disseny, la innovació, la lluminositat i els espais amplis, pensant en el màxim confort i oferir el millor servei a les famílies gaditanes en els moments més difícils. La segona fase de les obres abordarà la façana i zona exterior del tanatori i es preveu la seva finalització abans de l'estiu de 2017.

Mémora destaca per l'excel·lència en el servei funerari orientat a les famílies i el Tanatori Mémora Verge del Rosari és mostra d'això. Atenció psicològica i acompanyament al dol, finançament familiar, serveis musicals i de floristeria, càtering a petició dels familiars, zona de vending, WIFI, aparcament gratuït, zona habilitada per a fumadors, oficina de contractació, despatx d'assistència de companyies d'assegurances i una extensa gamma de productes vinculats al servei funerari.
El Tanatori Mémora Verge del Rosari, un referent a la ciutat situat al Polígon Industrial de la Zona Franca, es va inaugurar el 1996 i actualment Mémora compta amb dos tanatoris més a la província de Cadis, un situat a El Puerto de Santa María i un altre a San Fernando. En tota Andalusia compta amb un total de 11 centres.