Notícies

El projecte d’Artteràpia que patrocina Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora obté un reconeixement per part dels Laboratoris TEVA

19/11/2015

El projecte “Artteràpia al final de la vida” que patrocina Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora i que és fruit de la col·laboració amb la Unitat de Cures Pal·liatives de l’Hospital de Sant Pau, ha obtingut el reconeixement com una de les millors iniciatives de “Humanizando la Sanidad” que atorga el fòrum social de la companyia farmacèutica TEVA. 

D’aquesta manera es premia una iniciativa, pionera a tot l’estat, que va començar l’any 2012 amb l’objectiu d’augmentar la qualitat de vida de la persona malalta i de la seva família. “l’Artteràpia al final de la vida” estimula la creativitat de pacients amb una malaltia en fase avançada i terminal. Els beneficis d’aquesta teràpia es manifesten en un increment de la comunicació i de l’autoestima i fins i tot una contribució indirecta a la reducció del dolor. 

Grupo Mémora emmarca aquest patrocini dins de la seva intensa política de col·laboració amb entitats, centres hospitalaris, residències i centres sociosanitaris per millorar la qualitat assistencial tant dels malalts com dels seus familiars en el procés final de la vida i en el procés de dol. 

Grupo TEVA, a través del seu fòrum social, atorga els guardons, “Humanizando la Sanidad” amb l’objectiu d’ajudar a reflexionar sobre la necessitat de conscienciar de què un tracte més afectiu, pròxim i humà pot contribuir decisivament a millorar la qualitat de vida de les persones que precisen assistència sanitària complexa.