Acomiada't de forma única dels teus éssers estimats amb el nostre servei “Finestra de record”

Mémora Ventana del recuerdo
FINESTRA DEL RECORD
desembre 3, 2021
6 min
Amb la voluntat d'oferir el millor servei a les famílies Mémora ofereix una nova experiència immersiva al funeral a través de la il·luminació, so i imatges.

Amb la voluntat d'oferir el millor servei a les famílies Mémora ofereix una nova experiència immersiva al funeral a través de la il·luminació, so i imatges.

El funeral és un dels moments clau quan perdem un ésser estimat, ja que sol ser el moment de dir adéu a aquesta persona per sempre. Hi ha diferents maneres de commemorar la vida d'una persona, però l'important és adaptar-ho específicament a cada persona i que sigui especial per a cadascun dels presents. Com podem fer que sigui així?

 

La finestra del record

 

A Mémora, companyia líder en serveis funeraris, crematoris i cementiris, oferim una nova experiència immersiva a les famílies que permet l'adaptació de l'escenografia a través de la il·luminació, el so i les imatges, afavorint que les famílies visquin una comiat especial i singular, creant un ambient d'autèntic homenatge a tota una vida.

Sota el nom “La Finestra del record”, desitgem emfatitzar el valor del comiat a un ésser estimat a través de les noves tecnologies i contribuir a la generació d'un record familiar únic i personalitzat. Actualment aquest servei innovador està disponible al Tanatori de les Corts de Barcelona, un dels més consolidats de la companyia funerària, i recentment al nou Tanatori Mémora Majadahonda, al servei de les famílies del nord-oest de Madrid.

ARTICLES RELACIONATS
També et pot interessar
entrevista
novembre 21, 2022
6 min
Ester Crusellas és Directora de Recursos Humans a Sant Andreu Salut (Manresa) i com a responsable...
comunicat
març 11, 2022
6 min
Posicionament oficial Grup Mémora davant el conflicte armat a Ucraïna. Grup Mémora mostra el seu ...
tanatorio
març 10, 2022
6 min
Més de 60.000 persones han acomiadat els seus difunts en aquest equipament, l'únic a la comarca d...