Àrea professional

Àrea Professional

Xerrada: La sexualitat en la gent gran

Data: 
29/09/2016 - 17:00

La dinàmica del taller consisteix a desmuntar el concepte clàssic de sexualitat. D’aquesta manera, la gent gran comprova que es tracta d’un compendi de moltes coses. Una vegada feta la reflexió inicial, fem un recorregut desmuntant tòpics. Són tallers on busquem la participació i implicació de tots els assistents.

La xerrada la imparteix la sociòloga Sònia Díaz, membre de Serveis Integrals per a l’Envelliment Actiu (SIENA). Entrada gratuïta. Si estàs interessat/da, agrairíem que confirmis assistència trucant al 93 484 18 64. T’esperem a l' Espai de Suport (Barcelona).

Grup Mémora organitza diversos tallers i xerrades adreçats a tota la població i al sector professional, especialment de l’àmbit sanitari, sociosanitari i residencial, amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer temes que giren al voltant el procés final de vida. Són trobades setmanals gratuïtes realitzades en els Espais de Suport on es tracten temes com: afrontar el procés de dol, envelliment saludable, relació avis-néts, cuidar el cuidador, artteràpia, entre altres.

Dirección: 
Espai de Suport Nou Barris - Horta. Ps. Valldaura 206 (al costat del Mercat de la Guineueta). Barcelona