Mémora obre una nova oficina d'atenció funerària i suport al dol a Sabadell

Funeraria Mémora Sabadell
Serveis funeraris i suport al dol
Nova oficina d'atenció a Sabadell
maig 4, 2023
6 min
La nova oficina, situada a la plaça del Mercat Central, abasta qualsevol aspecte relacionat amb el procés final de vida: informació sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció o serveis d'acompanyament al dol.  

La nova oficina, situada a la plaça del Mercat Central, abasta qualsevol aspecte relacionat amb el procés final de vida: informació sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció o serveis d'acompanyament al dol.
 

Mémora, grup funerari líder a Espanya i Portugal, ha obert aquest dijous les portes de la seva nova oficina d'atenció a les famílies a Sabadell, concretament en el Carrer Jovellanos núm. 8, al costat de la plaça del Mercat Central.

 

La nova oficina abasta qualsevol aspecte relacionat amb el procés final de vida, i ofereix tant informació sobre productes i serveis funeraris, com tramitació d'una defunció o serveis d'acompanyament al dol. Entre ells, una biblioteca especialitzada en pèrdua i dol, incloent-hi els diferents tipus de pèrdua com, per exemple, el dol perinatal, i diversos grups de suport emocional per a les famílies, oberts a tota la població de Sabadell, independentment de si han contractat o no serveis funeraris del Grup.

 

“Des de Mémora estem molt contents de començar a desplegar la nostra capacitat per a acompanyar a les famílies a través d'aquesta nova oficina i de fer-ho en una ciutat com Sabadell. La mort d'un ésser estimat és un dels moments més difícils que tot ésser humà ha d'afrontar alguna vegada en la seva vida. Per això, per a nosaltres a Mémora és tan important estar al costat de les famílies durant tot el procés de comiat, no només durant la vetlla i la cerimònia, sinó també després, facilitant els tràmits i brindant un suport emocional a les famílies a través dels nostres serveis d'acompanyament al dol”, ha expressat Josep París, director de desenvolupament de Mémora.

També despleguem a la ciutat els projectes propis de la Fundació Mémora com, per exemple, accions formatives dirigides als professionals que atenen les persones i les seves famílies en el procés de final de vida, i l'organització de col·loquis per a divulgar un envelliment actiu i saludable i facilitar la conscienciació i la sensibilització de la societat sobre el concepte de la mort com a part de la mateixa vida.

El Grup, a més, desitja desplegar a la ciutat els projectes propis de la seva Fundació Mémora com, per exemple, accions formatives dirigides als professionals que atenen les persones i les seves famílies en el procés de final de vida, i l'organització de col·loquis per a divulgar un envelliment actiu i saludable i facilitar la conscienciació i la sensibilització de la societat sobre el concepte de la mort com a part de la mateixa vida.

 

Amb l'arribada de Mémora, Sabadell amplia la seva oferta de serveis funeraris amb un nou operador a la ciutat que durà a terme els seus serveis en les instal·lacions ja habilitades en el municipi per al comiat d’éssers estimats i que oferirà una atenció integral a les famílies a través d'aquest nou espai d'oficina.

ARTICLES RELACIONATS
També et pot interessar
apoyo al duelo
abril 23, 2024
6 min
Amb motiu del Diada de Sant Jordi i el Dia del Llibre volem compartir una sèrie de lectures recom...
entrevista
març 18, 2024
6 min
Laura Morro, treballadora social sanitària i Cap de la Unitat de Treball Social del PSMAR. El tre...
entrevista
maig 25, 2023
6 min
Què passa des d'una defunció en un hospital, una residència, un domicili o en la via pública fins...