Actualitat

El nou Tanatori de Reus reforça la presència de Mémora a Catalunya

05/10/2016

Mémora inaugura un nou tanatori a les comarques de Tarragona, concretament a la ciutat de Reus. Amb aquest nou equipament, l’empresa funerària reforça la seva presència a la ciutat, on ja compta amb una oficina al c/ Sol i Ortega, i es suma als tanatoris que l’empresa funerària té a Cambrils, Salou-Vilaseca, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, i Les Borges del Camp. Mémora obrirà pròximament, també, una oficina d’atenció a les famílies a la ciutat de Tarragona. D’aquesta manera, la presència de Mémora a Catalunya s’incrementa substancialment, arribant als 48 centres, entre oficines d’atenció i tanatoris, dels quals, 9 són a les comarques tarragonines. 

L’equipament està situada al Tecnoparc, molt a prop de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, i en els seus 2.000 m2 compta amb 3 àmplies sales de vetlla, sala de cerimònies multiconfessional amb capacitat per a 110 persones, sala de tanatopràxia, serveis de floristeria, càtering, wifi i aparcament privat gratuït. S’ha procedit a una completa remodelació de l’edifici existent que ha permès crear uns espais comuns amb molta llum natural i amplis, que permeten  una major comoditat dels usuaris. 

Mémora destaca per l’excel·lència i la personalització d’un servei funerari orientat a les famílies. En aquest sentit, el Tanatori Mémora Reus aporta un seguit d’innovacions que el situa com a punt de referència a la demarcació: disposa d’un espai específic d’acomiadament on els familiars poden donar el darrer comiat al seu ésser estimat de manera més íntima i personal, un professional especialitzat en dol i protocol els acompanyarà en tot moment mentre duri la vetlla, vetlla, i un espai específic per a nens. Els comiats es poden personalitzar amb música en directe i es poden dur a terme cerimònies multiconfessionals i laiques conduïdes per professionals de la companyia.

En el marc d’aquesta inauguració, Mémora ha programat també a Reus una trobada del seu Consell Assessor, que col·labora amb la companyia en la reflexió sobre la relació amb els seus grups d’interès, una conferencia sobre la importància de l’abordatge del final de vida, impartida per un dels membres del Consell el proper 26 d’octubre i un Concert d’Inauguració el dia següent a càrrec de l’Escola de Música del Centre de Lectura.