Serveis

Serveis funeraris

Condicionament de difunts

Vestimenta pensada per a la presentació perfecta de l’ésser estimat a l’hora de la vetlla i un condicionament perquè el difunt presenti un aspecte relaxat i reposat, a través de la tanatoestètica i la tanatopràxia. 

Floristeria

Les flors constitueixen una manera molt sincera de transmetre als familiars el nostre suport i la nostra solidaritat en els moments més difícils. L’ornament floral acompanya a la persona difunta a la vetlla, durant la cerimònia i també podrà romandre al seu costat o es podrà recuperar com a guarniment per a unitats d’enterrament, record o custòdia familiar.

Des de la secció de Floristeria pots accedir al catàleg floral, consultar tots els tipus i les varietats (des de les opcions clàssiques fins a més contemporànies) i triar l’ornamentació floral que s’adapti millor als teus desitjos.

Serveis musicals

La música és present en els moments més importants de la nostra vida. Mémora ofereix un ampli repertori amb una alta qualitat interpretativa en directe, tenint cura de tots dels detalls. La música com a expressió dels bons records, de meditació i contemplació és sol·licitada per a les celebracions amb la finalitat d’atorgar a la cerimònia del funeral un ambient més personalitzat, entranyable, emotiu i íntim.

Fèretres

Mémora posa a disposició de les famílies un ampli catàleg de fèretres per escollir el que més s’adeqüi a les seves necessitats. Bona part d’aquests estan fabricats a la fàbrica de Grup Mémora i es comercialitzen amb la marca Eurocoffin. Destaquen per la qualitat artesanal, la utilització de la tecnologia més innovadora i perquè el procés de producció és sostenible utilitzant fustes de certificació d’origen i vernissos a l’aigua de baix impacte ambiental.

Urnes

Per als qui optin per la incineració, el Grup Mémora ofereix diferents tipus d’urnes perquè s’adaptin a les seves necessitats, elaborades amb fusta, porcellana, metalls, i també amb l’opció de triar-ne de biodegradables. 

Custodia de cendres i entrega a domicili

Després de realitzar la incineració, la família és propietària de les cendres i pot optar per diferents opcions: mantenir-les a casa, dipositar-les en un columbari, deixar-les en jardins del record habilitats en cementiris o instal·lacions funeràries, inhumarlas en una sepultura o fins i tot fabricar una joia amb elles. Entre la incineració i el moment que la família recull les cendres, és el que anomenem el temps de custòdia de cendres. Actualment, ampliem el període gratuït de custòdia de cendres a les nostres instal·lacions, a més, disposem d'enviaments a domicili en totes les províncies.