Grup Mémora mostra el seu suport amb el poble ucraïnès i les famílies que han perdut als seus sers estimats

Memora
suport amb el poble ucraïnès
març 11, 2022
6 min
Posicionament oficial Grup Mémora davant el conflicte armat a Ucraïna. Grup Mémora mostra el seu suport amb el poble ucraïnès i les famílies que han perdut als seus éssers estimats

Posicionament oficial Grup Mémora davant el conflicte armat a Ucraïna. Grup Mémora mostra el seu suport amb el poble ucraïnès i les famílies que han perdut als seus éssers estimats

Des de Grup Mémora expressem tot el nostre suport i solidaritat amb el poble ucraïnès. En les últimes setmanes estem sent testimonis amb preocupació, tristesa, i molt dolor, com tot un poble s'ha vist abocat a la fugida obligada a la recerca de pau i llibertat, persones que han estat greument ferides o familiars que han perdut als seus sers estimats en el conflicte armat de major escala a Europa de les últimes dècades. 


Aquesta crisi ha provocat ja centenars de pèrdues de vides humanes, civils i nens que han mort per atacs indiscriminats. Des d'aquí volem manar tot el nostre suport i el nostre més sentit condol a totes aquestes famílies que no han tingut l'ocasió de donar un comiat digne als seus sers estimats. Lamentablement, en els últims mesos hem viscut com a professionals en primera persona l'immens dolor i neguit que això comporta.

 
Tot l'equip de Grup Mémora estem profundament commocionats per la dantesca situació que s'està vivint al país i ens unim a uns altres per a instar la comunicació i al diàleg a fi que es restableixi la pau amb el desig que aquest conflicte pugui resoldre's al més aviat possible.

ARTICLES RELACIONATS
També et pot interessar
apoyo al duelo
abril 23, 2024
6 min
Amb motiu del Diada de Sant Jordi i el Dia del Llibre volem compartir una sèrie de lectures recom...
entrevista
març 18, 2024
6 min
Laura Morro, treballadora social sanitària i Cap de la Unitat de Treball Social del PSMAR. El tre...
entrevista
maig 25, 2023
6 min
Què passa des d'una defunció en un hospital, una residència, un domicili o en la via pública fins...