Centres

Funeraria Mémora Zaragoza

Grup Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la ciutat de Saragossa; i també en altres poblacions de la província Ariza, Calatorao, Cariñena, Caspe, Daroca, Ejea de los Caballeros, Épila, La Almunia de Doña Godina, Mallén, Quinto de Ebro, Ricla, Zuera, Fuentes de Ebro, Sadaba i Fuendejalón.

A Saragossa participem en el Complex Funerari de Torrero, considerats un dels més moderns i complets d'Espanya. Les seves instal·lacions comptem amb 19 sales de vetlla, una capella i dues sales multiconfessionals i un total de quatre forns crematoris. 

Estem al teu servei les 24 hores per oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors. A la nostra oficina d'atenció pots informar-te sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol.

Telèfon: 
976 467 273 - 900 231 132

Horari: 
24h
Instal.lacions: 

Cafe

Cafe

Cafetería

Florist

Florist

Floristería

Multiconfesional

Multiconfesional

Multiconfessional

Music service

Music service

Servei musical

Oratory

Oratory

Oratori

Public parking

Public parking

Aparcament públic

C/ San Juan Bosco 58 , 50009   Zaragoza      
Mapa