Centres

Funerària Mémora Lanzarote

Grup Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la ciutat d'Arrecife (Lanzarote) i es troba davant l'Hospital General de Lanzarote. Mémora també està present en altres poblacions de les Illes com Las Palmas de Gran Canaris, San Fernando de Maspalomas, Agüimes, Güimar, Santa Cruz de Tenerife.

Estem al teu servei les 24 hores per oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors. A la nostra oficina d'atenció pots informar-te sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol.

El Tanatori Mémora Lanzarote ubicat a Arrecife compta amb quatre sales de vetlla, capella, sala d'atenció a les famílies i exposició floral. Les seves instal·lacions també compten amb servei de cremació. 

Telèfon: 
928 800 117 - 900 231 132

Horari: 
08:30 a 13:00 - 16:00 a 19:00h. Teléfono 24h.
Instal.lacions: 

Cafe

Cafe

Cafetería

Florist

Florist

Floristería

Music service

Music service

Servei musical

Oratory

Oratory

Oratori

Parking

Parking

Parking

Vendering

Vendering

Vending

C/ Safantía 1 , 35500   Arrecife (Lanzarote)      
Mapa