Actualitat

Més de 400 persones participen a la "2a Passejada per la Vida" solidària de Grup Mémora

02/11/2015

Moltes gràcies a tots i totes els que veu participar a la 2ª Passejada per la Vida organitzada per Grup Mémora! Aquesta segona edició ha tornat a ser un èxit i això és gràcies a les persones que van assistir-hi i van col·laborar amb la causa solidària d’enguany. 

Hem creat un àlbum amb totes fotos fetes durant el recorregut, especialment les del mural del túnel de l’Av. Isabel la Catòlica. Les podeu veure i descarregar en aquest enllaç: https://goo.gl/photos/yN3iqDBGkpaQz7ENA Us animem a compartir-les a Facebook, Twitter, Instagram, etc. amb l’etiqueta #PassejadaPerLaVida. 

Més de 400 persones han participat a la "2a Passejada per la Vida" organitzatada per Grup Mémora a la ciutat de L'Hospitalet el dia 1 de novembre, coincidint amb la tradicional festivitat de Tots Sants. Es tracta d'una caminada popular i solidària de 8,5 quilòmetres amb la finalitat de col·laborar amb el projecte "Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil", impulsat per Creu Roja i dirigit a tots els sectors socials, per fer front de manera col·lectiva a l'augment de la pobresa infantil a Catalunya, reforçant les actuacions per cobrir les necessitats més bàsiques dels nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

Justament en aquesta data, quan es ret homenatge als difunts, Grup Mémora ha volgut compartir una passejada per i per a la vida i que es converteixi en una cita anual per a ciutadans de totes les edats.

La passejada va comptar amb la presència de la presidenta de la Creu Roja de l'Hospitalet, Dolores Ruiz, el regidor d'Esports i Joventut de l'Hospitalet, Cristian Alcázar i el conseller delegat del Grup Mémora, Juan Jesús Domingo.

Aquesta segona edició de la Passejada per la Vida ha estat possible gràcies a la col·laboració d'entitats com l'Ajuntament de L'Hospitalet i el Consell Català de l'Esport així com de diferents companyies: Ergo, Ferronol, Bergadana, Aneto, Vichy, Font d Or, El Periódico, La Vanguardia, MCongress, Banc d'Ulls Tractaments de la Ceguesa i Divina Aurora.