Actualidad

Mémora inaugura el primer tanatori de Roses

20/09/2019
  • La instal·lació, de 1.100 m2, compta amb tres sales de vetlla, una sala de cerimònies polivalent i accés directe al cementiri municipal.
  • Actualment Mémora està present a la demarcació de Girona a través de 20 equipaments.

 

Roses, 20 de setembre del 2019.- Mémora va inaugurar ahir a la tarda el primer tanatori de Roses, un equipament de 1.100m2 que ha suposat una inversió d’un milió dos cents mil euros. A la inauguració hi han assistit Montserrat Mindan, alcaldessa de Roses; i Xavier Poch, delegat de Mémora a Catalunya, entre d’altres.

La instal·lació compta amb tres sales de vetlla i una sala de cerimònies polivalent. A l’estar situat al costat del cementiri municipal, també té accés directe al mateix.

Aquest nou equipament és una mostra de la ferma aposta de Mémora pel creixement i la consolidació a la zona, tant en instal·lacions com en la creació de nous llocs de treball. En paraules de Xavier Poch, “aquest nou tanatori garanteix la proximitat del servei funerari a les famílies de la zona. Apropar les nostres instal·lacions i els nostres serveis forma part de la nostra vocació, així com la d'impulsar projectes socials, de sensibilització i, en definitiva, garantir el millor servei als ciutadans responent a totes les seves necessitats. Comptem amb un equip de grans professionals en les diferents instal·lacions en què hi prestem serveis i en la nostra aposta pel contínuum assistencial”.

Amb aquest nou equipament Mémora amplia la seva zona de cobertura a les famílies de la ciutat de Roses i els seus voltants. Actualment la companyia està present a la demarcació de Girona a través de 20 equipaments (14 tanatoris, 3 crematoris i 3 Espais de Suport i oficines d’atenció a les famílies).