Notícies

Grup Mémora patrocina dos projectes artístics de paisatge urbà a L’Hospitalet

02/10/2015
  • MuraL’H posa color al pont de Isabel la Catòlica i el de Narcís Monturiol situat entre Gornal i Santa Eulàlia 


Grup Mémora té un ferm compromís amb la societat i la cultura de L’Hospitalet i per aquest motiu, patrocina la iniciativa MuraL’H que té com objectiu pintar diversos ponts de la ciutat. A més a més, la companyia funerària participa en el projecte 12+1 d’art mural que consisteix en elaborar un grafit en un mateix espai de la ciutat durant 12 mesos i per 12 artistes.
 
La presentació del projecte ha tingut lloc a la sortida del Metro de la Torrassa hi han assistit l’alcaldessa, Núria Marín; el tinent d’alcalde de Coordinació i Planificació Estratègica, Francesc Belver; el regidor d’Educació i Cultura, Jaume Graells; el conseller delegat del Grup Mémora, Juan Jesús Domingo; el director general de Serveis Funeraris de Barcelona - Grup Mémora, Joan Berenguer, i Esteban Marín i Ninoska Juan, de Contorno Urbano. L’acte inaugural ha consistit en una intervenció de grafit en directe a càrrec de l’artista Spogo. 

MuraL’H a Isabel la Catòlica i Narcís Monturiol

El projecte MuraL’H impulsat per Grup Mémora i realitzat pels artistes de l’associació Contorno Urbano, ha pintat fins ara els ponts d’Isabel la Catòlica i del carrer de Narcís Monturiol, entre Gornal i Santa Eulàlia. Dues intervencions artístiques molt diferents però amb un objectiu comú: suscitar un debat sobre l’ús del l’espai públic i millorar la vida quotidiana de la gent per mitjà de l’art. 

El desenvolupament dels dos projectes es reflectirà en un documental que prepara Montana Colors, que recull el procés de creació i que inclou entrevistes amb els artistes i les reaccions dels vianants que transiten davant dels murals, entre d’altres.

Amb aquestes dues iniciatives, Grup Mémora amplia la seva participació en projectes de Responsabilitat Social més enllà dels temes relacionats amb la seva activitat, col·laborant en la millora del paisatge urbà de L’Hospitalet.