Serveis

Acompanyament en el dol

La mort d´un ésser estimat és un dels moments més difícils pels quals passem les persones. A Mémora volem estar amb vosaltres, no només quan es realitza la vetlla i cerimònia de comiat. T’acompanyem també durant el procés de dol per donar-te suport amb serveis que t’ajudaran a integrar-te a la teva vida normal amb l’energia necessària.

Suport telefònic 24h

Posem a la teva disposició un grup de psicòlegs especialitzats en dol que ofereix assistència telefònica gratuïta 24 hores, 365 dies a l’any a tots els familiars d’un servei atès per nosaltres i que necessitin atenció professional davant la pèrdua d’un ésser estimat.
Es tracta d’un servei gratuït, confidencial i anònim, sense límit de cobertura horària ni en el número de trucades durant un any.

Xerrades en els Espais de Suport

Mémora ofereix també els Espais de Suport, un punt de trobada per famílies i professionals sobre tot el que gira en torn el procés final de vida. En aquests espais es pot trobar acompanyament al dol a través de grups d'ajuda, assessorament sobre serveis i productes funeraris, tallers i xerrades i una biblioteca especialitzada amb llibres que aborden la pèrdua i el dol. Les famílies viuen un procés que té com a fil conductor la pèrdua d'un ésser estimat i, per tant, requereix una atenció propera i personalitzada. 

Tuapoyoenred.org

Presentem Tu apoyo en red, una comunitat web d’acompanyament en el procés de pèrdua que t’ofereix novetats, notícies i recomanacions d’experts per ajudar-te a gestionar el teu procés de dol. A través d’un accés exclusiu, els familiars podeu accedir a una xarxa més àmplia de recursos de suport, com guies, documents, audiovisuals i articles especialitzats, però també recomanacions de llibres i pel·lícules. En aquest espai reservat també podeu participar en un fòrum d’ajuda online, així com obrir un fil directe d’orientació supervisat per un professional especialitzat. Accedeix a tuapoyoenred.org

Sessions presencials d'atenció psicològica

En cas de necessitar una atenció individualitzada per afrontar el dol, oferim la possibilitat de contractar un servei exclusiu coordinat i supervisat per professionals. L'objectiu és oferir una atenció integral de qualitat, facilitant les eines i estratègies per superar els diferents processos que comporta la pèrdua d'un ésser estimat. És el nostre compromís identificar si una família necessita ajuda i oferir un servei d'atenció al dol.