Responsabilitat social

Compromesos amb la societat

Gent gran

Grup Mémora col·labora amb residències geriàtriques i centres assistencials amb la missió de facilitar pautes d’actuació relacionades amb la pèrdua d’un ésser estimat amb els seus col·lectius, els seus familiars i els propis cuidadors.  

Amb el seu patrocini i col·laboració en activitats divulgatives, Grup Mémora aconsegueix destacar en actes com FiraGran, una de les fires més importants d’Europa dedicada a les persones de la tercera edat. 

Memorials

Grup Mémora organitza al llarg de l’any diversos memorials en ciutats de tot el territori nacional per recordar els éssers estimats que ens han deixat. 

Actualment aquests memorials, religiosos i laics, se celebren a Barcelona, Girona, L’Hospitalet, Manresa, València, Saragossa, Sòria, Sant Sebastià, Lleó i Guadalajara i reuneixen prop de 9.000 familiars i amics. 

La casa dels Xuklis

AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) gestiona aquesta casa d’acollida amb 25 apartaments i espais comuns a disposició de les famílies amb fills amb diagnòstic de càncer que han de desplaçar-se llunys de les seves llars per rebre tractament.  

Grup Mémora va participar en la construcció de “L’Espai del Silenci” dins de la Casa dels Xuklis. Es tracta d’un espai per afavorir el recolliment i la intimitat, un racó on els familiars assisteixen quan necessiten envoltar-se del silenci per pensar, reflexionar, parlar, plorar... La implicació de Grup Mémora va orientada a acompanyar  les famílies en aquests moments de preocupació. 

Coneix La Casa dels Xuklis, aquí!

Donació d’òrgans

Grup Mémora col·labora amb el Banc d’Ulls pel Tractament de la Ceguera (BUTC), amb l’objectiu d’incrementar les donacions de còrnies. Aquest acord es va establir el 2006 amb la prestigiosa Fundació Barraquer.