Centres

Tanatori Mémora Girona

L'edifici compta amb una superfície de 4.900 m2 i està format per un total de set sales de vetlla (una d'elles VIP), crematori, un oratori multiconfessional i altres serveis. Un dels espais més destacats del tanatori és la sala de cerimònies que, amb una capacitat per 300 persones, s'ha projectat com un espai polivalent, utilitzat tant per cerimònies laiques com religioses. En aquest sentit, per possibilitar la celebració dels actes de diferents ritus religioses, s'han marcat tres direccions diferents: cap a la Meca, cap a Roma i cap a Jerusalem. 

També disposa d'oficina d'atenció sobre productes i serveis funeraris, on es pot: tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com l'acompanyament en el dol. Estem al teu servei les 24 hores per oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors

Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la ciutat de Girona; i també en altres poblacions de la província com Palafrugell, Arbúcies, Banyoles, Blanes, Besalú, Torroella de Montgrí, Salt, La Cellera de Ter, La Bisbal de l'Empordà, Maçanet de la Selva i Sant Hilari de Sacalm.

 Consultar catàleg de preus

Telèfon: 
972 210 358 - 900 231 132

Horari: 
09:00 - 21:00. Atención telefónica 24h
Instal.lacions: 

Custodial Service

Custodial Service

Servei de custodia

Handicapped

Handicapped

Minusválid

Multiconfesional

Multiconfesional

Multiconfessional

Music service

Music service

Servei musical

Oratory

Oratory

Oratori

Parking

Parking

Parking

Phone in room

Phone in room

Telèfon a la sala

Recruitment Office

Recruitment Office

Oficina d'nformació

Vendering

Vendering

Vending

Wi-Fi

Wi-Fi

Wi-Fi

Veure defuncions recents Catàleg floral

Ctra. Sant Feliu 36 , 17004   Girona       Bus: 6
Mapa