Centres

Funerària Mémora Logroño

Grup Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la ciutat de Logronyo en el Tanatori Mémora Pastrana; i també en altres poblacions de la província de La Rioja com Santo Domingo, Haro, Nájera, Calahorra, Arnedo, Pradejón i altres localitats properes com Oyón, Mendavia i Viana.

Estem al teu servei les 24 hores per oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors. A la nostra oficina d'atenció pots informar-te sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol.

Situat a cinc minuts del centre de Logronyo es troba el Tanatorio Pastrana, amb vuit sales de vetlla, dues d'elles VIP, i cal destacar que totes són exteriors amb balcó i terrassa amb vistes al riu Ebre, a banda de disposar de bany privat. La capella multiconfessional pot allotjar fins a 70 persones. 

Telèfon: 
941 255 022 - 900 231 132

Horari: 
24h
C/ San Francisco 1 , 26001   Logroño      
Mapa