Centres

TANATORIO MÉMORA SAN FERNANDO

El Tanatori de San Fernando (inaugurat l'any 2010) se situa entre els carrers Hiladores i Fresadores del Polígon Industrial de Fadricas, prop de l'àrea comercial en plena Badia de Cadis i a poca distància del centre de la població. L'obra té una superfície construïda d'1.900 m2 repartits en dues plantes i un pati d'1.000 m2. Les seves modernes instal·lacions, les quals estan preparades per suportar fins a un aforament de 750 persones, posen al servei dels ciutadans un total de cinc sales de vetlla, quatre de 65 m2 i una sala VIP de 140 m2, totes dotades de cambra de bany pròpia. L'edifici, que disposa d'un ascensor panoràmic, posseeix un disseny avantguardista que  l’allunya d'altres construccions de les seves característiques.

El Tanatori de San Fernando presenta la següent distribució: a la primera planta es troben les sales de vetlla, mentre que la planta baixa alberga els despatxos de recepció i administració, direcció i atenció a la família, a més de la capella, dues cambres de bany comunes i cafeteria-restaurant. Disposa també de places d'aparcament a l'exterior del recinte. Entre les diverses estàncies, destaca l’oratori el qual compta amb 25 bancs amb capacitat per a sis persones cadascun. Aquest oratori va ser batejat amb el nom de la Verge de la Divina Pastora de les Ànimes Coronades, en honor a la copatrona de la ciutat.

Altres prestacions que complementen el tanatori són: floristeria, telèfon en sala, marbraria i zona habilitada per a fumadors.

Telèfon: 
856 218 243 - 900 231 132

Horari: 
09:00 - 21:00
Instal.lacions: 

Cafe

Cafe

Cafetería

Catering

Catering

Catering

Florist

Florist

Floristería

Multiconfesional

Multiconfesional

Multiconfessional

Music service

Music service

Servei musical

Oratory

Oratory

Oratori

Phone in room

Phone in room

Telèfon a la sala

Public parking

Public parking

Aparcament públic

Recruitment Office

Recruitment Office

Oficina d'nformació

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Smoking area

Smoking area

Zona fumadors

Waiting room

Waiting room

Sala d'espera

Veure defuncions recents Catàleg floral

C/ Hiladores 15 , 11100   San Fernando      
Mapa