Centres

Tanatori Crematori Mémora Fucasa Las Palmas

El Tanatori Mémora Fucasa de Las Palmas se situa al costat del Cementeri de San Lázaro i disposa de quatre sales de vetlla, dos forns crematoris i servei propi de floristeria. També disposa de crematori per realitzar les incineracions en el mateix espai. 

Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la ciutat de Las Palmas de Gran Canaria i també està present en altres poblacions de les Illes com San Fernando de Maspalomas, Agüimes, Güimar, Arrecife, Santa Cruz de Tenerife, Arico el Viejo i Valle de San Lorenzo.

Estem al teu servei les 24 hores per oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors. A la nostra oficina d'atenció pots informar-te sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol.

Telèfon: 
928 480 212 - 900 231 132

Horari: 
10:00-20:00h
Instal.lacions: 

Cafe

Cafe

Cafetería

Catering

Catering

Catering

Florist

Florist

Floristería

Multiconfesional

Multiconfesional

Multiconfessional

Oratory

Oratory

Oratori

Phone in room

Phone in room

Telèfon a la sala

Recruitment Office

Recruitment Office

Oficina d'nformació

Vendering

Vendering

Vending

Waiting room

Waiting room

Sala d'espera

Veure defuncions recents Catàleg floral

C/ Arguineguín 24. Pol. Ind. Lomo Blanco , 35010   Las Palmas de Gran Canaria (Gran Canaria)      
Mapa