Centres

Tanatori Mémora Salt

Inaugurat l'any 2000, el Tanatori Mémora Salt compta amb dues sales de vetlla, oratori multiconfessional per celebrar comiats de tot tipus de religions i civils, telèfon a sala, servei musical, forn crematori per incineracions, zona de màquines de vending i aparcament públic. 

Estem al teu servei les 24 hores. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors. A la nostra oficina d'atenció pots informar-te sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol.

Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la localitat de Salt i també en altres poblacions de la província Palafrugell, Arbúcies, Banyoles, Blanes, Besalú, Torroella de Montgrí, Salt, La Cellera de Ter, La Bisbal de l'Empordà, Maçanet de la Selva i Sant Hilari de Sacalm.

 Consultar catàleg de preus

Telèfon: 
972 210 358 - 900 231 132

Horari: 
10:00-20:00
Instal.lacions: 

Custodial Service

Custodial Service

Servei de custodia

Handicapped

Handicapped

Minusválid

Multiconfesional

Multiconfesional

Multiconfessional

Music service

Music service

Servei musical

Oratory

Oratory

Oratori

Parking

Parking

Parking

Recruitment Office

Recruitment Office

Oficina d'nformació

Vendering

Vendering

Vending

Veure defuncions recents Catàleg floral

C/ Rocacorba 2 , 17190   Salt       Bus: C Salt
Mapa