Centres

Oficina funerària Mémora CC Los Porches Zaragoza

Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la ciutat de Saragossa amb diverses instal·lacions, la més nova, una oficina d'atenció dins el centre comercial Los Porches del Audiorama. 

Estem al teu servei les 24 hores per oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. Informa't de com tramitar una defunció i consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors. A la nostra oficina d'atenció pots informar-te sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol.

A Saragossa participem en el Complex Funerari de Torrero, considerats un dels més moderns i complets d'Espanya. Les seves instal·lacions comptem amb 19 sales de vetlla, una capella i dues sales multiconfessionals i un total de quatre forns crematoris. 

Telèfon: 
976 46 72 73 - 900 231 132

C/ Luis Bermejo s/n. Puerta E2 C.C. Los Porches del Audiorama , 50009   Zaragoza      
Mapa