Centres

Funerària / Tanatori Mémora Cambrils

El Tanatori Mémora Cambrils compta amb una superfície aproximada d’uns 1.200 m2, disposa de tres sales de vetlla dotades totes elles de jardí interior, serveis per a persones amb mobilitat reduïda, armari i gran ventilació. Compta també amb una capella aconfessional apta per a qualsevol tipus de celebració i amb capacitat per a unes 100 persones. El tanatori, ubicat en la localitat tarragonina de Cambrils i que va obrir les seves portes en 2008, proporciona a la vegada servei de floristeria, càtering, exposició de libres i complements, pàrquing amb capacitat per a uns 40 automòbils. Es tracta d’un edifici de grans dimensions, que presenta un disseny minimalista i destaca per la seva gran llum natural. 

També disposa d'oficina d'atenció sobre productes i serveis funeraris, on es pot: tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com l'acompanyament en el dol. Estem al teu servei les 24 hores per oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors

Grup Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la localitat de Cambrils i també en altres poblacions de la província de Tarragona com Borges del Camp, Montblanc, Reus, Salou, Santa Coloma de Queralt i Vila-Seca.

 Consultar catàleg de preus

Telèfon: 
977 30 10 20 - 900 231 132

Horari: 
Obert si hi ha difunt en vetlla: 9:00 a 21:00
Instal.lacions: 

Catering

Catering

Catering

Florist

Florist

Floristería

Handicapped

Handicapped

Persona amb discapacitat

Multiconfesional

Multiconfesional

Multiconfessional

Music service

Music service

Servei musical

Oratory

Oratory

Oratori

Parking

Parking

Parking

Phone in room

Phone in room

Telèfon a la sala

Recruitment Office

Recruitment Office

Oficina d'nformació

Veure defuncions recents Catàleg floral

Avda. Adelaida 48 , 43850   Cambrils      
Mapa