Centres

Funeraria Mémora Valencia

Grup Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a la ciutat de València; i també en altres poblacions de la província Cullera, Manises, Puzol, Sueca i Torrent.

Estem al teu servei les 24 hores per oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors. A la nostra oficina d'atenció pots informar-te sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol.

El nou Tanatori Mémora València, situat al Camí Nou de Picanya, compta amb 1500 m2 en els que s’inclouen sis sales de vetlla, dues d’elles VIP, sala de tanatopràxia, un oratori multiconfessional amb capacitat per a 150 persones, 80 places d’aparcament i sala habilitada com a cafeteria. Tots els serveis s’han situat en una planta amb la intenció de facilitat la mobilitat de les famílies i el tanatori és fàcilment accessible amb transport públic ja que dues línies de metro i vàries d’autobusos connecten la instal·lació amb totes les zones de la ciutat. 

Telèfon: 
963 178 400 - 900 231 132

Horari: 
24h
Instal.lacions: 

Cafe

Cafe

Cafetería

Florist

Florist

Floristería

Handicapped

Handicapped

Minusválid

Multiconfesional

Multiconfesional

Multiconfessional

Music service

Music service

Servei musical

Oratory

Oratory

Oratori

Parking

Parking

Parking

Recruitment Office

Recruitment Office

Oficina d'nformació

Wi-Fi

Wi-Fi

Wi-Fi

Camino Nuevo de Picaña 8. Pol. Industrial Vara de Quart , 46017   Valencia       M: L1, L2, L7 Sant Isidre - Metrorbital: Tres Cruces/Arch. Carlos - Bus: 72, 73, N5
Mapa