Centres

Funerària Mémora Torrelodones

Grup Mémora, funerària líder en la gestió de tanatoris, crematoris i cementiris, està present a Madrid a la localitat de Torrelodones i també a Coslada.

Estem al teu servei les 24 hores per oferir una atenció integral, és a dir, abans, durant i després de la defunció. El nostre objectiu és cobrir tots els tràmits i necessitats de les famílies davant la pèrdua d'un ésser estimat. Consulta tots els nostres serveis i el nostre catàleg de flors. A la nostra oficina d'atenció pots informar-te sobre productes i serveis funeraris, tramitar una defunció, sol·licitar pressupost d'un servei funerari, informar-se sobre trasllats i altres serveis com acompanyament al dol.

El Tanatori Mémora de Torrelodones disposa de dues sales de vetlla degudament condicionades, a més de cafeteria, capella, ampli hall-recepció, aparcament públic per a una cinquantena de vehicles i zones enjardinades. El complex funerari està situat en una urbanització propera al Cementiri Municipal de la localitat madrilenya, darrere del Camp Municipal de Futbol “Julián Ariza”.

Telèfon: 
918 594 242 - 900 231 132

Horari: 
24h
Instal.lacions: 

Florist

Florist

Floristería

Music service

Music service

Servei musical

Oratory

Oratory

Oratori

Parking

Parking

Parking

Vendering

Vendering

Vending

C/ Joaquín Ruiz Jimenez 32 , 28250   Torrelodones      
Mapa